2777
2789
عنوان

تا حالا فالتون رو گرفتن؟

87 بازدید | 14 پست

سلام

شبتون بخیر باشه

من اعتقادی به این چیزا ندارم

ولی جدیدا انگار حوصله ام سر رفته یکمم سر درگمم دلم میخواد بگیرن برام

تا حالا فا.ل گرفتین ؟؟ درست بوده؟؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

من برای اولین بار امروز برای خودم ف ال قهوه گرفتم 

فعلا نمیدونم نتیجه میده یا نه 

ولی اطلاعاتی ازم داد که واقعی بود

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
من برای اولین بار امروز برای خودم ف ال قهوه گرفتم  فعلا نمیدونم نتیجه میده یا نه  ولی اط ...

حضوری رفتین؟

چقدر پول دادین؟

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار تا*روت یبارم قهوه تمام ناگفته های زندگیمو گفت

بعد تاثیر گزارم هست؟

آخه من حس میکنم خبر بد رو که آدم ندونه بهتره خوبم خودش میاد

اسم برنامه ش چیه

فالچی باجی 

مال ترکیست ولی زبان انگلیسی هم داره

فارسی نیست

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
من برای اولین بار امروز برای خودم ف ال قهوه گرفتم  فعلا نمیدونم نتیجه میده یا نه  ولی اط ...

همونی هستی که عروس دوماد واست افتاده بود؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
همونی هستی که عروس دوماد واست افتاده بود؟

نه 

برای من اصلا عروس دوماد نیفتاد😑

خودم میگیرمت غلط کرده واست نیوفتاده

اصلا نمیخام بیفته برام😐😂

ببین نخوای هم  بازم تو علاقه من نسبت بهت تاثیری نداره من خودم همیشه باهاتم

ولی تو به رضا علاقه داری