2777
2789
عنوان

میخوام استاد دانشگاه بشم میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5623 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جاری من باارشد تدریس میکنه دانشگاه

کدوم دانشگاه؟ لابد حق التدریسه پول رفت و امدشم بهش نمیدن

دوستان اطلاع دارم که میگم برای هیات علمی شدن فقط و فقط دکترا اونم در یک دانشگاه تاپ تهران لازمه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

چادر فراموش نشه . اگه کاملا محبه نباشی از گزینش رد میشی. نماز جمعه برو طوریکه چند نفر شما روببینن .مراسم دعا وروضه حتما تو خونه برگزار کنید برای گزینش خیلی تاثیر داره . حالا سواد درست وحسابی هم نداشتی مهم نیست

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊

تا جایی که من میدونم 

اول باید تا دکترا مدرک بخونید و مدرک بگیرید و چون هدفتون استاد دانشگاه شدن هست از همون موقع ارشد شروع کنین به نوشتن مقالات ای اس ای و بین المللی توی ژورتال های معتبر و اگر کیو وان باشه که دیگه عالیییییی و البته زبانتونم باید کاملا تقویت کنید و اگر کارتون با نرم افزار و اینا هم هست باید حداقل ۵ تا نرم افزار رو قشنگ مسلط باشید که جز مهارت های علمی تون میشه و تو رزومه کلی کمتون میمنه و تا میتونید تو پروژه های تحقیقاتی هم شرکت کنید 

بعد تموم شدن دکتراتون باید پیگیر باشید که کدوم داتشگاه میخواد هیعت علمی بگیره درخواست میدین و مصاحبه میشید 

نمیدونم والا جوونم هستن 

حق التدریسه شک نکن امسال دانشگاه ازاد دانشجو دکتراهاشو کرد حق التدریس پول رفت و امدشوتم بهشون نمیدن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

منم قصدم استاد شدنه ولی نه توی ایران

تو ایران برای اینکه صرفه داشته باشه باید حتما عضو هیئت علمی بشی

اونم هیئت علمی یه دانشگاه خوب و تاپ

رقابت بسیار شدیده و پوزیشن های هیئت علمی بسیار محدود

تو ایران ارزش اون همه زحمت و تلاش و زمانی که باید صرف کرد رو نداره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چادر فراموش نشه . اگه کاملا محبه نباشی از گزینش رد میشی. نماز جمعه برو طوریکه چند نفر شما روببینن .م ...

بّخشید ولی کاملا حرف بیخوده. اول باید از مصاحبه علمی رد شی که بری گزینش. اونم بدون دکترای دانشگاه تاپ و مقالات عالی نمیشه. 

بله سال دیگه ثبت نام میکنم فعلا جا موندم  میخوام ببینم تا سال دیگه چه کارهای نیازه انجام بد ...

تو‌یه سال که نمیشه بدو‌بدو زیاد داره گلم و اول شما سعی کنید ارشد رو قبول بشین و فعالیت هاتون رو تو همون مقطع از سر بگیرید تا تمون شدن مدرک دکترا یع رزومه پر و پیمون میتونی داشته باشی

حق التدریس با فوقه ینی؟راحت میگیرن ؟ بعد چقدر حقوق میدن ؟

دانشجو دکترا هستن اونا تو دوره تحصیلشون فقط حق التدریسشون میکنن چون پول ندارن بهشون حقوق بدن از شهریه شون کم میکنن بعد فارغ التحصیلی هم میندازنشون بیرون

یعنی با ارشد نمیشه نه؟ چه رزومه ی توپی میخواد 

ببین ی ده سال زندگی سخت و فقط و فقط درس و پزوهش میخواد اگه میتونی بسم الله اگه نه فقط دنبال پزشی بیخیال شو