2777
2789
عنوان

میخوام استاد دانشگاه بشم میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5620 بازدید | 71 پست
دانشجو دکترا هستن اونا تو دوره تحصیلشون فقط حق التدریسشون میکنن چون پول ندارن بهشون حقوق بدن از شهری ...

چقدر بد

واقعاً درس خوندن دیگه به که درد میخوره

من دارم رشته زبان میخونم شاید تنها پوئن مثبتش استاد شدن بود پس دیگه به درد نمیخوره

بّخشید ولی کاملا حرف بیخوده. اول باید از مصاحبه علمی رد شی که بری گزینش. اونم بدون دکترای دانشگاه تا ...

طی چن دماه اخیر تعداد زیادی استاد از دانشگاه شریف وسایر دانشگاهها اخراج شدند دلیلش قطعا نداشتن اطلاعات وسطح علمی نبوده. واستخدام آقایون مداح به عنوان استاد !!!!

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با ارشد نمیشه نه؟ چه رزومه ی توپی میخواد  

ا ارشد میتونین حق التدریس بشین که اونم اصلا رزومه خاصی به لحاظ علمی نمیخواد مخصوصا برای دانشگاه های علمی کاربردی و ازاد و اینکه استاد های حق التدریسی در این حدان که یه دانشجو بره سر کار تدریس کنه و خیلی سخت نمیگیرن تا جایی که من میدونم اما بخوای هیعت علمی بشی نه باید سخت کار کنی و مقاله های علمی معتبر بدی 

چقدر بد واقعاً درس خوندن دیگه به که درد میخوره من دارم رشته زبان میخونم شاید تنها پوئن مثبتش استاد ...

بله دانشگاه ازاد امسال گند زد به سیستمش هرچی دانشجو دکترای بیسواد داشت کرد استاد حق التدریس و دکتراهاشم انداخت بیرون چون پول نداشت بهشون بده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ا ارشد میتونین حق التدریس بشین که اونم اصلا رزومه خاصی به لحاظ علمی نمیخواد مخصوصا برای دانشگاه های ...

دیگه حق التدریسم نمیگیرن مگر با دکترا اونم محدود. بقیه دانشجو دکترای خود دانشگاه آزادن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بله دانشگاه ازاد امسال گند زد به سیستمش هرچی دانشجو دکترای بیسواد داشت کرد استاد حق التدریس و دکتراه ...

واقعا نمیدونم چی بخونم که بعدها پشیمون نشم این همه هزینه دانشگاه میکنم می‌خوام بعدها بتونم پولشو در بیارم

بنظر شما زبان خوبه؟

بحث پز نیست مادرم خیلی دوسدارم‌من استاد بشم 

خب میپرسم دوست داشتن چی؟ پژوهش یا نه فقط بهت بگن استاد. چون اگه تدریس دوست داری معلمی هم داری انجام میدی. دلسوزانه بهت میگم نکن زندگیتو فقط حیف میکنی و ده سال استرس مداوم داری بعدشم معلوم نیست استاد بشی یا نه

واقعا نمیدونم چی بخونم که بعدها پشیمون نشم این همه هزینه دانشگاه میکنم می‌خوام بعدها بتونم پولشو در ...

زبان خب میری باهاش سرکار دیگه. ولی بهت توصیه میکنم دنبال حق التدریس و ... نری زندگیتو به باد میوی بدون هیچ حقوقی. و عمرت میره. اگه تونستی استخدامی های اموزش پرورش رو ثبت نام کن. اونایی که میرن تدریس دانشگاه به صورت حق التدریس نود درصد دنبال پزش هستن و بعد چند سال میفهمن چه خبطی کردن

خب میپرسم دوست داشتن چی؟ پژوهش یا نه فقط بهت بگن استاد. چون اگه تدریس دوست داری معلمی هم داری انجام ...

من خودم شغلمو دوسدارم  فقط بخاطر مادرم‌گفتم  خواستم  اطلاعات کسب کنم‌   که به چه صورته 

برای حق التدریس چه باید بکنیم؟

والا دوستم میرفت دانشگاه پیام نور و تا جایی که من میدونم یه دانشجو نرمال بود فقط درخواست داده بود و اونا هم قبول کرده بودن رزومه هم حتی نداده بود شما باید برید دانشگاه و شرایط اون دانشگاه رو بپرسید ببینید چی میخوان عزیزدلم که براساس سیستم اونا به فکر جور کردن رزومه مناسب باشبد 

ببینید چی واسشون تو اولویته 

زبان خب میری باهاش سرکار دیگه. ولی بهت توصیه میکنم دنبال حق التدریس و ... نری زندگیتو به باد میوی بد ...

والا آزمون استخدامی زبان که میگن خیلی سخته همینطور ظرفیتش هم بسیار کمه

حقوق موسسه ها هم ناچیزه

موندم چیکار کنم

بنظر شما از رشته های انسانی کدوم بهتره نسبت به زبان ؟

من خودم شغلمو دوسدارم  فقط بخاطر مادرم‌گفتم  خواستم  اطلاعات کسب کنم‌   که ...

پس بیخیالش شو...