2777
2789
عنوان

میخوام استاد دانشگاه بشم میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5620 بازدید | 71 پست
اگه درسا رو فقط در حد پاس کردن بخونم میتونم در آینده کار پیدا کنم ؟

نه همیشه سعی کن بهترین همون درسا باشی خیلی راحت تر کار پیدا میکنی چون ذهنت تحلیلگر میشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمون استخدامی خیلی سخت بود ؟ چقدر خوندین ؟ ینی چند ماه

من  دوسال خوندم سال اول رد شدم در مصاحبه رقیبام‌نمره شون بالاتر بود سال بعد بالاترین نمره رو اوردم

سخت که هست ولی شدنیه 

ممنونم حتما میپرسم.شما مدرک‌زبان دارید؟

مدرک زبان ندارم اما در حد متوسط به بالا مسلط هستم و چندین مقاله ای اس ای هم دارم گلم و همچنین گرنت پژچهشی داشتم و کار کردم بصورت تحقیقاتی  چون تصمیم به مهاجرت تحصیلی داشتم و متاسفانه جور نشد بخاطر هزینه های مالی و الان تصمیم گرفتم مسیرم رو عوض کنم

حسودی بهش نمیکنی حقیقت  رو بگو 😂

نه والا ب خدا،،من خودمم دارم برا استخدامی آ پ میخونم

بالاخره اون زندگی خودشو داره منم زندگی خودمو،،خودموسال ب سال همو ببینیم😄

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
کدوم دانشگاه؟ لابد حق التدریسه پول رفت و امدشم بهش نمیدن دوستان اطلاع دارم که میگم برای هیات علمی ش ...

این که اره،،ارهه هیئت علمی باید دکترا داشت،،، اون حق تدریسیه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
شرط معدل اینا نداره ؟

نه من تا حالا نشنیدم که بخاطر صرفِ معدل نشه فقط رزومه و سابقه علمی و پژوهشی هست که کمک کنندس تا جایی که دیدم و شنیدم 

و یه چیز مهمه دیگه فرصت مطالعاتی هست که خیلی دیدم افرادی که رفتن خارج از کشور و اونجا کذروندن کلا شانس شون ببشتره چون یه سر و گردن از بقیه جلوتره

به نظرم باید برای اینکار مدرک ph.d. بگیری منکه ph.d ندارم پس پست منصب کسی رو نمی گیرم به امید اینکه اساتید منعطف تر شن  و همه امون من حیث المجموع احساسات انسانی مون از دست ندیم چون داریم همو به کشتن میدیم مثل رژیم ستم گران دیگه اوج کار شلاق ، به نظرم چون با قشر کارکر طرفیم آموزش حضوری باید تبدیل آموزش مجازی بشه چون ما نمی تونیم هم کار کنیم هم مطالعه خارج از درس داشته  خب همه این ها نمیشه باهم شرط اینکار عدم ملاقات حضوری لطفا منطقی باشیم سیستم آموزشی پیشرفته در ازای مطالعه‌ خارج از برنامه جون بله نظام کارگر درد و رنج حس میکنم اگه همینطور حضوری برم بیان چند وقت دیگه زیاد زنده نمی مونم مطمئنم