2777
2789

خواهش میکنم بهم حمله نکنید اولش خودمم تعجب کردم اما ۲نفرو دیدم که واقعا اینجوری بودن و اون بچه از همه بچه هاش خوشگلتر شده بود.مثلا یکی بود بچه آخریش ناخواسته بود تا آخر بارداری انقد گریه و زاری میکرد اون بچه از همه بچه هاش خوشگلتر شده بود بور و چشم رنگی شده بود حالا تا چقد درسته نمیدونم!!!

من که هر کی رو دیدم برعکس بوده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژن : ما داریم اینجا زحمت میکشیم

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

نه ربطی نداره .من خییلی استرس داشتم وگریه میکردم ولی بچم کپ بچه اولمه فقط یه خورده نازتره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

😂😐نه بابا چرته 

من یه دخترخاله دارم خیلی عصبیه و غصه میخوره و اشکش دم مشکشه 

هی هم گفت اینو بخورم بچم خوشگل شه اونو بخورم 

بچش اتفاقا خیلی زشته چون مامان باباش بیریختن😐🙈خیلی هم زرزروعه بچش و خسته کنندس

ولی یه دختردایی شنگول دارم کلا علی بی غم😂خیلی بچش تپلی و خوشگله که به خودش رفته 

و خیلی آرومه