2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکن ماه رمضونه من توماه رمضون یدفه خیلی لاغرکردم یعنی معدم به کم خوردن عادت کردشبم نتونستم زیادبخورم کلایادمه چوب خشک شده بودم یمدت خوب شدم 

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
خوش بحالت 😐🥲 

چه خوشبحالی من تپل نبودم افتضاح شدم توهم توماه رمضون میتونی.الان بعدبچه که دوسالش شدتازه به زورشدم ۵۰کیلو

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
شما جند کیلو کم کردین ؟ رژیم داشتین؟ 

منم پنج شیش کیلو کم کردم از  اولش هم همچی میخوردم ولی کم ولی خیلی بدنم شل شد بعدش که ورزش شروع کردم و پیاده روی هم دارم بدنم دوباره سفت شد 

منم پنج شیش کیلو کم کردم از  اولش هم همچی میخوردم ولی کم ولی خیلی بدنم شل شد بعدش که ورزش شروع ...

تو چند وقت؟ منم مگه برم باشگاه پس🫠 خیلی خسته میشم تو باشگااه 

تو چند وقت؟ منم مگه برم باشگاه پس🫠 خیلی خسته میشم تو باشگااه 

سه چهار ماه طول کشید پنج شیش کیلو کم کردم دوماهه بدنم سفت شد ولی هنوز یک ساله دارم ورزشو پیاده روی ادامه میدم، خب دیگه اندام خوب حوصله میخواد و باید همیشه ادامه بدی نه حتما بری باشگاه تو خونه برقص تحرک داشته باش