2777
2789

دیدی بهت میگفتم نه؟ دیدی دلیل گاردمو؟ یادته؟ 

یادته میگفتم ببین فلانی، من میترسم، میگفتی از چی میترسی دیونه؟ بابا حالمونو نگیر دیگه، بزار خوش باشیم، هی من گفتم تو هی گفتی نه، نترس، قرار نیست چیزی عوض شه، قرار نیست فرق بکنه، حالا فهمیدی ازچی میترسیدم؟ متوجه شدی اونهمه ترس و گارد من برایه چی بود؟ 

من میشناختم خودمو، میدونستم وقتی یکی بیاد بشه جونم، بشه کسی که ازخودم بیشتر دوسش داشته باشم، از حس زیاد و سیاست نداشتنم و علاقه افراطی خسته میشه، دیدی توام مثل همه بودی؟ دیدی خسته شدی؟ دیدی گفتی بابا فلانی ول کن دیگه من دوست ندارم. 

حالا چی میخوای؟ میخوای نباشی؟ باشه تو بردی، نمون، نخواه، هرچی تو میگی مثل همیشه، هرچی تو میگی باشه ولی حق نداشتی بیای ترسای یه ادمو انقدر به اطمینان تبدیل کنی و بعدش فندک بگیری زیر همش و بزنی زیر همه چیز...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از حق الناس هایی که درموردش صحبت نمیشه ، حق الناسیه به اسم عاطفه و احساس ، اینکه زور بزنی اون ادمو فتح کنی و به هرقیمتی دلشو ببری ولی بعد از اینکه خیالت راحت شد اون ادم سرسخت دلشو بهت داده و دلبسته و وابستت شده با بی مسئولیتی تمام لهش کنی و اون ادمو توی زندگیش جا به جا کنی و باعث بشی هیچوقت اون ادم سابق نشه ، تاوان دلِ شکسته‌ی اون ادم قابل پرداخت نیست ، اهش دامنتو میگیره ، زندگیت سیاه میشه

وقتی ادم موندن نیستی ارامش کسیو نگیر

اون دل بازیچه‌ی دستت نیست.

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نمیدونم ولی بنظرم چیزی که گذشته رو باید پشت سر گذاشت و دیگه برنگشت

گاهی وقتا خود ادم میمونه تو گذشته و زمان فقط میره جلو 

و اگ سلطه بیوفته دست دل دیگ نمیتونی نظر عقلت رو بشنوی 

مخلوق شعر‌