2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه...فقط یک ماهه اول چون اطراف لب بیحسه لب بالا مخصوصا خیلی مثل قبل تکون نمیخوره فک میکنی تغییر کرده ...

منظورم اولش نیست بعد از مثلا چند ماه که دیگه همه چی اوکیه مثلا

کاربری دست چند نفره
اره من صدام یه حالت تو دماغی بد شد.ولی واسه یکی‌عمل کردیم‌.انحراف شدید داشت.راه تنفسیش باز شد.خیلی ه ...

درست نمیشه دیگه😔؟

از دکتر بپرسم میگه ممکنه صدام تو دماغی اینا بشه یا نه؟ من اصلا دوس ندارم تو دماغی بشه خودمو میکشم

کاربری دست چند نفره
ن عزیزم حنجره رو ک عمل نمیکنی...اولش کلا بینی کیپه توش مش هست یا کلا تنفس از دهنه اوایل...صدا دماغی ...

اوهوم 

اخه من دیدم یه خانوم فروشنده شاید یساله عمل کرده خیلی صداش بد و تو دماغی شده ترسیدم

کاربری دست چند نفره

من هر کی رو دیدم صداش تغییر کرده بعضی ها که زیادی تو دماغی صداشون

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
درست نمیشه دیگه😔؟ از دکتر بپرسم میگه ممکنه صدام تو دماغی اینا بشه یا نه؟ من اصلا دوس ندارم تو دماغ ...

من خودم توی این کارم.تا دکترت اون پوستو برش نده .نمیدونه اون زیز چی به چیه.در ضمن اگ خوب عملش شی و مشکل کیپ شدن نداشته باشه ب هیچ وجه تو دماغی نمیشه