2777
2789
عنوان

یک ماه و چند روزه زایمان کردم اما شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نگفتم تا ابد رابطه نداشته باشه گفتم تا زمانیکه آقا جلوگیری نمیکنه رابطه نداشته باشه

میشه زود قضاوت نکنید .اولا ک دکتر گفته بعد از چهل روز رابطه داشته باشین برا روحیه جفتتون خوبه .بودم مگه ما هرروز افتادیم رو هم !؟من مشکلم چیز دیگریه نه بحث سر اینکه شما بیای بگی من برا بدن خودم ارزش قایلم یا نه .اگه ارزش قایل نبودم الان تاپیک نمی‌زدن برا مشکلم .پس با فکر کامنت بذارین 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
ینی الان منظورت با منه؟متوجه  نمیشم چرا همچین نظری گذاشتین ؟؟من بحثم جلوگیریه

نه عزیزم من هرگز به شما نگفتم

به خانمایی گفتم که اعتقاد دارن تحت هر شرایطی باید از شوهر تمکین کرد چون بالاتر گفته بودم تا همسرتون جلوگیری نکنه اجازه ی رابطه ندید. یه عده کاربر جبهه گرفتن

قرص هورمونها و اعصابتون رو ضعیف می‌کنه ایودی هم اوایل بعد زایمان نمیذارن ،فعلا کا.ندوم بهترین راهه

براتون آرزوی سلامتی میکنم اگه باعث ناراحتی شدم عذرمیخوام 

درگیریا 😐 میگم با من بود ؛ این چ نمکیه 😐

اره درگیرم حالم اصلا خوب نیست درک میتونی بکنی ؟شرایط و خال روحیم بده 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺