2777
2789
عنوان

یک ماه و چند روزه زایمان کردم اما شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 72 پست
نه پس شما راهکار بدید یه ماهه بچه از دست داده رژ قرمز بزنه و لباس زیر قرمز بپوشه و در خدمت شوهر باش ...

خیر منم همچین موافق لباس تور توریه قرمز و رژ قرمز نیستم بالاتر از مردا گله کردم ولی برا این مردای سست این کار جواب نمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دستگاه بزار . چقدر بی ملاحظه است شوهرت. عقل نداره انگار. اه

عزیزم توهین نکنین لطفاً ممنون 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
مگه تو مرکز بهداشت پرونده نداری؟؟

بهداشت ک انجام نمی‌د

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
😂😂😂سانسور کن

آخه بايد به اينجور مرداى بي ملاحظه بد و بيراه گفت 😤

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بعضی زنا چقدر خودشون رو بی ارزش می‌دونن حس میکنن تحت هر شرایطی باید اسباب بازی جنسی شوهر باشن حال ...

اتفاقا من خودم خیلی ب روحیات خودم برای رابطه ارزش قائلم ولی ولی ولی مردا نمیمونن ۶ ماه 

من منظورم این نبود ک حتما باید تحت هر شرایطی در اختیار شوهرت باشی منظورم این بود با راهکارت بدتر گند نزن تو زندگیش 🙂

یه سونو انجام بده اگه رحمت سالم و تمیز و بدون کیست و عفونت بودی اشکال نداره اقدام کنی زایمان کردی دی ...

بحث پاک بودن رحم نیست من اضافه وزن گرفتن گلم و بدنم واقعا آمادگی بارداری فعلا نداره

بعضی زنا چقدر خودشون رو بی ارزش می‌دونن حس میکنن تحت هر شرایطی باید اسباب بازی جنسی شوهر باشن حال ...

ینی الان منظورت با منه؟متوجه  نمیشم چرا همچین نظری گذاشتین ؟؟من بحثم جلوگیریه