2777
2789
عنوان

یک ماه و چند روزه زایمان کردم اما شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توهین نکنین لطفاً ممنون  

ببخشید ولی این جمله از نظر شما توهین هست‌ با هر بار رابطه احتمال بارداری خیلی زیاده و این برای بدنت به شدت بده. بنظرت آدمی که عاقل باشه کاری مثل همسر شما انجام میده؟؟؟؟؟؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اره درگیرم حالم اصلا خوب نیست درک میتونی بکنی ؟شرایط و خال روحیم بده

تو الان درگیر دوتا مسئله ای یکی افسردگی و حال روحیت برای بچت یکی ام شوهرت .بهتره باهاش صحبت کنی روشنش کنی اگه نشد با دکترت صحبت کن یه راهی جلو پات باره حالا یا قرص یا چیز دیگ

نه عزیزم من هرگز به شما نگفتم به خانمایی گفتم که اعتقاد دارن تحت هر شرایطی باید از شوهر تمکین کرد چ ...

بخشید من زود ناراحت میشم شرمندهذ

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
ببخشید ولی این جمله از نظر شما توهین هست‌ با هر بار رابطه احتمال بارداری خیلی زیاده و این برای بدنت ...

نمی‌دونم واقعا حالم بده 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
خب من ک گفتم عزیزم 😐 واقعا با من بود عزیزم ؛ ببخشید اگه ناراحتت کردم 🫂

دست خودم نیست بخدا خود درگیری پیدا کردم زود ناراحت میشم .شرمنده 😔💔

میشه زود قضاوت نکنید .اولا ک دکتر گفته بعد از چهل روز رابطه داشته باشین برا روحیه جفتتون خوبه .بودم ...

کلا با این کل کل کردنا بحث تاپیک رو منحرف میکنن و این میخواد جواب اونو بده اون جواب این ....

این بنده خدا دنبال راهکار برای جلوگیری از بارداریش یا توجه به شرایطش داره بعد دوستان یا توهین میکنن یا بهم کنایه میزنن و ...

من الان نگاه کردم نوشته بود پارسال هزینه ای یو دی حدود چهارصد تومن بوده و خود بهداشت انجام میده . البته اگر بری مطب به نظرم بهتره و اینکه انواع مختلفی داره از لحاظ کیفیت و جنس متفاوتن که فکر میکنم همون دکتری که تحت نظرش هستی بتونه راهنماییت کنه شاید حتی منع کنه . حتما با خودش مشورت کن 

نمی‌دونم واقعا حالم بده 

برو دستگاه بزار من دو تا زایمان زودرس و چند تا سقط داشتم. بدنم خیلی افت کرد . در کل ۶ تا بارداری داشتم . الان توی ۳۷ سالگی پوکی استخوان شدید گرفتم. با اینکه همسرم خیلی مراعات میکرد و  راضی نبود که من دوباره باردار بشم و خودم دوست داشتم باردار بشم. اگه اینقدر زود باردار بشی رحمت اصلا نمیتونه بچه نگه داره. سقط میشه و بدنت داغون میشه. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.