2777
2789
عنوان

این کرم اصل یا تقلبی؟؟؟

376 بازدید | 23 پست

از فروشنده لوازم ارایشی خریدم خیلی ازش پرسیدم اصله یا نه برگشت داره یا نه پوستم خراب نشه گفت اونا ک خراب میکنن پاکستانی هست این ایرانیه و مشتری زیاد داره دیگه گفته خوبه ولی من باز میترسم استفاده کنم بعدا صورتم خراب بشه بنظرتون خوبه؟ کسی استفاده کرده ؟

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

اگه دست سازه و از برند معتبری نیست اصلا استفاده نکن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا دست سازه من در به در دنبال این کرمام یه بار خواهرم یه نصفه بهم داد زدم اینقد پوستم عالی شده بود ...

اولش پوستتو خوشگل میکنه بعدش عوارضش میاد پوستت نابود میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خواهرم و خواهرهای شوهرش سالهاست دارن استفاده میکنن پوستشون خیلی خوب شده صاف سفید بدون هیچ جوش و لکی

منم شنیدم یه سریا استفاده کردن و کلا خراب شده پوستشون

درکل ریسکه از کرم دست سازی استفاده کردن که معلوم نیست از کجا اومده کی ساخته با چی ساخته

اینا دست سازه من در به در دنبال این کرمام یه بار خواهرم یه نصفه بهم داد زدم اینقد پوستم عالی شده بود ...

جدی خوبه؟؟؟

من خیلی از بدی هاش شنیدم ولی خیلی هام خوبیشو میگن

استان فارسم

خواهرم و خواهرهای شوهرش سالهاست دارن استفاده میکنن پوستشون خیلی خوب شده صاف سفید بدون هیچ جوش و لکی

خب مگه نمیگی خواهرت سالهاست استفاده میکنه چطوریه که هرچی میگردی پیدا نمیکنی😐

اولش پوستتو خوشگل میکنه بعدش عوارضش میاد پوستت نابود میشه

الان زدم تو ترک های رون پام یه چند روز بزنم ولش کنم ببینم چطور میشه الان ک زدم پام داره یه ذره میسوزه داغه😶

الان زدم تو ترک های رون پام یه چند روز بزنم ولش کنم ببینم چطور میشه الان ک زدم پام داره یه ذره میسوز ...

خب عوارضش ممکنه بعد استفاده طولانی مدت بیاد

من جات بودم این ریسکو نمیکردم

جدی خوبه؟؟؟ من خیلی از بدی هاش شنیدم ولی خیلی هام خوبیشو میگن استان فارسم

منم جنوبم چندبار خریدم ولی هیچکدوم مث اونی که خواهرم بهم داد نیست.حقیقتا من ندیدم کسی استفاده کنه و پوستش بد بشه دوتا از دوستام خواهرم و خواهرای شوهرش همه استفاده میکنن و پوستشون از این رو به اون رو شده 

اگه استفاده کردی تاثیرش مثبت بود تگم کن 

خب عوارضش ممکنه بعد استفاده طولانی مدت بیاد من جات بودم این ریسکو نمیکردم

نمیخوام بزنم  جرئت ندارم بزنم پوستم ک مشکل نداره میخواستم یکم روشن بشه ک هیچی ...میندازم دور ،خودمم حس خوبی ندارم

منم جنوبم چندبار خریدم ولی هیچکدوم مث اونی که خواهرم بهم داد نیست.حقیقتا من ندیدم کسی استفاده کنه و ...

اصل و غیر اصل زیاد داره باید از ادم مورد اعتماد تهیه کنید غیر اصلش زیاده

نمیخوام بزنم  جرئت ندارم بزنم پوستم ک مشکل نداره میخواستم یکم روشن بشه ک هیچی ...میندازم دور ،خ ...

به نظرم اصلا به ریسکش نمی‌ارزه

پوست واقعا خیلی تو زیبایی تاثیر داره بجز اون بحث سلامتی هم هست