2777
2789

اون هفته دوشنبه نامزدم پیشم بود خیلی معذرت میخوام د*خو*ل نداشتیم ولی ترسیدم با پیش*اب گرفتار شیم دوتا ال دی خوردم

میترسیدم ۴ تا بخورم بمیرم😂

حالا از یکی دو روز بعدش همش درد قبل پریود و حس میکنم کمر و زیر شکم 

ولی پریود نشدم 

معنیش چیه؟؟

هیچی ، سیکلتو بهم ریختی دیگه

ال دی رو وقتی بخوری و قطع کنی ۴،۵ روز بعدش پریود میشی

الانم دیر نشده برا پریود شدن ، تا ۱۰ روز هم ممکنه بره

علائمشم ک داری.

وقتی دخول نیست چجوری میخواستی باردار شی؟🥲

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص رو باید درست مصرف کرد، وگرنه اثر نداره، درستش این بود که یک ساعت بعد از رابطه ۴ تا میخوردی و ۱۲ ساعت بعدش یه ۴ تا دیگه. الانم اگر کمتر از ۱۰ روز از موعد پریودت گذشته بیبی چک بذار، اگر بیشتره برو سونوگرافی.

هیچی ، سیکلتو بهم ریختی دیگه ال دی رو وقتی بخوری و قطع کنی ۴،۵ روز بعدش پریود میشی الانم دیر نشده ...

ترسیده بودم🤣🤣🤣

توی نت سرچ کرده بودم چیزای ترسناکی بود 

جالب ترشم این بود که توی دوره ایی بودم که کلا احتمال باردار شدنم کم بود 

ترسیده بودم🤣🤣🤣 توی نت سرچ کرده بودم چیزای ترسناکی بود  جالب ترشم این بود که توی دوره ایی ب ...

خب اگ دوره تخمگ کذاری نبود ک آره عزیزم احتمال باروری ب صفر نزدیکه😅

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

این قرص رو باید درست مصرف کرد، وگرنه اثر نداره، درستش این بود که یک ساعت بعد از رابطه ۴ تا میخوردی و ...

نه من تایم پریود اصلیم اخر ماهه 

یعنی تازه خوب شده بودم 

الان که قرص خوردم همش حس پریود شدن دارم