2777
2789

من تقریبا یک ساله که نیومدم سایت دیشب اومدم تقریبا همین موقع ها چقدر خلوت شده سایت؟ قبلا تو این تایم ها سایت شلوغ تر بود بهترین و جنجالی ترین تاپیک ها این ساعت ها بود الان به زور تاپیک پیدا میشه که یکم خوب باشه😪😮‍💨🫢😐

تو این یک سال نبودم چقدر نی نی سایت عوض شده انگار ۱۰۰ ساله نیومدم🤔😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو جن خورده 🤣

باورکن اصلا باورم نمیشه این همون نی نی سایت یک سال پیشه اینقدر خلوت🤔😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

والا

منم برای اولین بار دارم پیام میدم چند سال خوانندم 

همین امشبم خلوت شده😐

💚-زنان‌نیمی‌از‌جهان‌را‌تشکیل‌میدهند‌،و نیمی‌دیگر‌ را‌ زندگی‌میبخشند.            حآمی‌حیوانات🐾)
خیلی جو سایت بد شده خیلی

تو این که شکی ندارم خودم دارم میبینم سالی که من عضو نی نی سایت شدم اصلا جو سایت اینقدر بد نبود

دیگ همه خابن😂🤦🏻‍♀️

نه پارسال یا حتی دو سال پیش این موقع شلوغ بود نمیدونستی تو کدوم تاپیک بری اینقدر تاپیک ها خوب و زیاد بود الان سایت واقعا حوصله سر بر شده

آخه مدرسه میرن ، سرشون شلوغه 😐

چی بگم آره خیلی سن پایین ها تو این سایت عضو هستن ولی مادرها و حتی خانوم های متاهل کم تو این سایت عضو نبودن

چی بگم آره خیلی سن پایین ها تو این سایت عضو هستن ولی مادرها و حتی خانوم های متاهل کم تو این سایت عضو ...

اونا هم درگیر بچه مدرسه ای هاشون هستن 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

والا  منم برای اولین بار دارم پیام میدم چند سال خوانندم  همین امشبم خلوت شده😐

نه دیشبم اینطور بود منم فکر کردم فقط دیشب اینطوری بوده امشب دیدم نه کلا سایت عوض شده

واقعا واسه کاربرا متاسفم خیلی متاسفم خیلی متاسفم....

همین امروز دیدم کلی کاربر الکی به هم پریدن و کلی حرف های زشت قبلا بهتر بود واقعا