2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت اینقدر تغییر کرده چقدر خلوت شده🤔🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 59 پست
من هستم هنوز دادا😕❤️

سلام دوست قشنگم😍 فدات خواهری من همیشه میدونم هستی 🥺 تاپیک هات رو دنبال میکنم میدونم میخوای امید به خدا نی نی دار بشی😍🥹❤️

راستش روم نشد بهت پیام بدم گفتم شاید از دستم خیلی ناراحت باشی و حق هم داری ولی دوستم نمیدونی تو این مدتی که سایت نیومدم چه ها بهم گذشت چقدر درد کشیدم دکتر دوا دلم هزارتا درد داره که میخواد منفجر بشه هیچ کس رو ندارم دردام رو بهش بگم خواستم بهت بگم ولی روم نشد دوست بی وفایی بودم ولی بی وفا بودنم از مریضیم بود منو ببخش خواهر دلسوزم دوست مهربونم😔😔🌹🌹🙏   

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هستم هنوز دادا😕❤️

انشاالله خدا بهت یک نی نی ناز و خوشگل هدیه کنه برات همیشه دعا میکنم عزیزم🙏🌹😍

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
سلام دوست قشنگم😍 فدات خواهری من همیشه میدونم هستی 🥺 تاپیک هات رو دنبال میکنم میدونم میخوای امید به ...

شوخی میکنم عزیزم این چه حرفیههه 

بلاخره زندگیه و هزار مشکل 

انشالله سلامتی کاملو بدست بیاری عزیزم 

حل نشد مشکل معدت؟😕

شوخی میکنم عزیزم این چه حرفیههه  بلاخره زندگیه و هزار مشکل  انشالله سلامتی کاملو بدست بی ...

مرسی عزیزم😍

فدای دل مهربونت🌹

چی بگم که نگفتنش بهتره مریضی قبلیم در برابر مریضی الانم هیچی نیست مشکلم بیرون زدگی دیسک و پارگی دیسک کمرم هست😞

برام دعا کن دوستم🙏😔

مرسی عزیزم انشالله🥹 یه هفته سخت و پر استرسو پیش رو دارم تا ببینم‌ چی میشع

توکل به خدا داشته باش عزیزم خودش کمکت میکنه تا به سلامتی بگذره و نی نی دار بشی انشاالله😍

خدا سلامتی بده قشنگم  با عمل درست نمیشه؟ خیلی ناراحت شدم😥

چرا عزیزم عمل انجام دادم ولی دیگه برای همیشه باید هیچکار نکنم فقط استراحت😔همیشه استراحت😔از همه کاری منع شدم نمیتونم قبول کنم هضمش خیلی برام سخته هر روز کارم گریه شده😭هیچ کاری از دستم برنمیاد از عید امسال دارم دوا درمون میکنم از این دکتر به اون دکتر کلی فیزیوتراپی رفتم کلی دارو خوردم کلی به نخاع کمرم آمپول تزریق کردن دیگه کم آوردم دوستم بدجوری کم آوردم😞

ببخش دوستم ناراحتت کردم همیشه غصه منو و مریضی های منو خوردی ممنونم که همیشه کنارم بودی و مثل یک خواهر برام دلسوزی کردی برام دعا کن عزیزم🙏🌹😢

خدا سلامتی بده قشنگم  با عمل درست نمیشه؟ خیلی ناراحت شدم😥

ولی با اونکه پزشک منو از بیرون رفتن و کاری منع کرده ولی چند بار برای خرید لباس یا خرید های دیگه رفتم بیرون با اونکه تو ماشین بودم و با ماشین اینور انور رفتم تا به کمرم فشار نیاد اما وسط راه یا موقع برگشت چنان درد زیادی میومد سراغم که تا چند ساعت فقط داد میزدم گریه میکردم😭 مثل دیشب که وقتی اومدم خونه تا خود صبح از درد نخوابیدم نمیدونم شاید با خودم لج میکنم شوهرم میگه وقتی پزشک منع کرده فقط گفته استراحت چرا لج میکنی کارم شده گریه که دیگه مثل بقیه نمیتونم هیچکاری بکنم نه بیرونی نه تفریحی نه کاری نه ورزشی هیچی خیلی درگیرم با خودم ای کاش میتونستم آروم باشم ولی نمیتونم😔

چرا عزیزم عمل انجام دادم ولی دیگه برای همیشه باید هیچکار نکنم فقط استراحت😔همیشه استراحت😔از همه کار ...

درکت میکنم عزیزم خیلی سختع 

من بابام قبل عمل اینجوری بود ولی بعدش دیگه مشکلش حل شد البته برا اون دیسک کمر بود فقط یکی از مهره هاش مشکل داشت 

امیدوارم توهم زود زود خوب بشی😥

درکت میکنم عزیزم خیلی سختع  من بابام قبل عمل اینجوری بود ولی بعدش دیگه مشکلش حل شد البته برا ا ...

ممنونم عزیزم🌹

انشاالله پدرتون همیشه سالم باشن و سایه شون بالای سرتون باشه مرسی دوستم به دردل هام گوش دادی و بهم انرژی دادی برای همینکه دوست و خواهری دلسوز مثل تو دارم برام یک دنیا ارزش داره🙏❤️

ممنونم عزیزم🌹 انشاالله پدرتون همیشه سالم باشن و سایه شون بالای سرتون باشه مرسی دوستم به دردل هام گ ...

ممنون عزیزم همچنین❤️💋

لطف داری قشنگم کاری‌ نکردم‌ کع بلاخره رفاقت برا همین روزاس🙂

ممنون عزیزم همچنین❤️💋 لطف داری قشنگم کاری‌ نکردم‌ کع بلاخره رفاقت برا همین روزاس🙂

فدات مهربونم🌹❤️🙏