عاجزانه خواهش میکنم اول برای ظهور اقا امام زمان بعدم برای نی نی دار شدنم دعا کنید 😔
فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی الهم عجل لولیک الفرج عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
نزدیکی کن. پله بالا پایین برو دستشویی معمولی بشین. دستاتا بیار بالا کامل صاف هم قدت نگهدار در همین حالت رو پتجه پا بلند کن خودتو و دوباره برگرد حالت عادی. دیدی یه وسیله از بالای کابینت میخوای برداری چجوری دستاتا میبری بالا و رو پنجه بلند میشی اون حرکتو میگم. از این توپ گردای بزرگ اگر داری تو خانه روش بشین و حالت جلو و عقب برو
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...
اره باعث میشه انقباضات رحمت شروع بشه.البته من سزارینی ام اما این حرفو دکتر به خواهر شوهرم گفته بود. و دقیقا همین ورزشا که بالا گفتم. و قرص کرچک هم خوبه البته با نظر پزشک
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...