2777
2789

عاجزانه خواهش میکنم اول برای ظهور اقا امام زمان بعدم برای نی نی دار شدنم دعا کنید 😔

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاجزانه خواهش میکنم اول برای ظهور اقا امام زمان بعدم برای نی نی دار شدنم دعا کنید 😔

اللهم عجل لولیک فرج

انشالله خدا به حق آقا امام زمان عج بهت هرچه زودتر بچه سالم و صالح بده

اللهم عجل لولیک الفرج 

نزدیکی کن. پله بالا پایین برو دستشویی معمولی بشین. دستاتا بیار بالا کامل صاف هم قدت نگهدار در همین حالت رو پتجه پا بلند کن خودتو و دوباره برگرد حالت عادی. دیدی یه وسیله از بالای کابینت میخوای برداری چجوری دستاتا میبری بالا و رو پنجه بلند میشی اون حرکتو میگم. از این توپ گردای بزرگ اگر داری تو خانه روش بشین و حالت جلو و عقب برو

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

پیاده روی و از پله بالا پایین کردن،انشالله که بسلامتی زایمان کنی، منم موقع پسرم چهل هفته دردم گرفت

نمیدونم چرا نمیگذره واقعا دیگه خسته شدم الانم کمرم گرفته نمیتونم خودمو تکون بدم 

نزدیکی واقعا تاثیر داره ؟

اره باعث میشه انقباضات رحمت شروع بشه.البته من سزارینی ام اما این حرفو دکتر به خواهر شوهرم گفته بود. و دقیقا همین ورزشا که بالا گفتم. و قرص کرچک هم خوبه البته با نظر پزشک

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...