2777
2789

سلام....من قرص ال دی ضد بارداری میخوردم الانم هفت ماهه قطعش کردم وباردار نشدم یعنی تأثیرقرص هنوز نرفته؟؟؟؟؟....قرص هم باعث ناباروری میشه؟؟؟؟ خیلییییییی نگرانم

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃

برو دکتر چکاپ کامل انجام بده.

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر زمانی ک خدا بخواد اتفاق میوفته  من سه بسته قرص کامپاند خوردم  الان چندماهه اقدامم هیچ مشکلی هم ندارم ولی هیچ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

ببین خیلی اقدامات میخاد صرفا اقدام خالی نیست ک

من  رفتم دکتر زنان برام آزمایش وکشت ادرار و تست پاپ اسمیر و سونو نوشت و انجام دادم بعدم بهم ویتامین E و مکمل غذایی آهن و ید و ویتامین ث نوشت ک برا اقدام بخورم ،آهان یه بسته ۱۰۰ تایی هم قرص متفورمین نوشته(برا باروری قوی و درمان ناباروریه) و منم دارم میخورم 

خلاصه ک اولین بارمه برا اقدام و خب این همه دردسر داشت و اگ جواب داد خبرت میدم 😁

هر زمانی ک خدا بخواد اتفاق میوفته  من سه بسته قرص کامپاند خوردم  الان چندماهه اقدامم هیچ م ...

قرص کامپاندواسه ضدبارداریه؟؟؟

ببین خیلی اقدامات میخاد صرفا اقدام خالی نیست ک من  رفتم دکتر زنان برام آزمایش وکشت ادرار و تست ...

منم اولین باره اقدامم🥺مرسی گلم

هر زمانی ک خدا بخواد اتفاق میوفته  من سه بسته قرص کامپاند خوردم  الان چندماهه اقدامم هیچ م ...

انشالله به زودی باردارمیشی برا منم دعا کن😥🥺🥰

ببین خیلی اقدامات میخاد صرفا اقدام خالی نیست ک من  رفتم دکتر زنان برام آزمایش وکشت ادرار و تست ...

میشه منم این قرصارو بخورم یاباید اول برم دکتر؟؟؟

قرص کامپاندواسه ضدبارداریه؟؟؟

اره دکتر برام نوشت گفت کم ضررترینش

1
5
10
15
20
25
30
35
40