2777
2789

ار هیچی جز کم خوردن نتیجه ندیدم دلتونو به گل و گیاه خوش نکنید باید رژیم بگیرید

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار رژیم گفتن مصرف بشه مثل چایی دم کن ولی میخاوام ببینم واقعا خوبه

این گیاهو نخور

من در کنار رژیمم تو یه فلاسک چای سبز دم میکنم ( نه خیلی غلیظ که تلخ شه فقط در حدی که یکم مزه چای سبز بگیره و اصلا تلخ نباشه ) و توش چوب دارچین و یدونه زنجبیل میندازم . این اوکی بوده برام تاحالا قندمم کنترل کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

این گیاهو نخورمن در کنار رژیمم تو یه فلاسک چای سبز دم میکنم ( نه خیلی غلیظ که تلخ شه فقط در حدی که ی ...

شما افدرا مصرف کردی؟!من یکی از اشناهامون ۱۰کیلو ت ی ماه کم کرده اصلا باورم نمیشه🙂‍↔️ازهوش مصنوعی پرسیدم گفت برای کسایی ک تپش قلب و اینا دارن خوب نی راستش موندم،

چایی سبزم ک گفتین من خیلی مصرف میکنم خیلی موقعها کلا ب جلی چایی خودمو همسری چای سبز میخوریم

شما افدرا مصرف کردی؟!من یکی از اشناهامون ۱۰کیلو ت ی ماه کم کرده اصلا باورم نمیشه🙂‍↔️ازهوش مصنوعی پر ...

یه تایم مادرم مصرف کرد برا همینه میگم نخور دقیقا بخاطر همین تپش قلب . ضرر دید مامانم اذیت شد اون تایم

1
5
10
15
20
25
30
35
40