2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احتمال زیاد باردار نیستین مگه این که معجزه رخ بده تا چند ماه امکان بارداری سخت اگر سقط جنین کردین ...

چرا برا منو نمیگی کی باردار میشم 🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
به منم میگی؟ به خواسته ام تو کنکور با خیر میرسم؟ خوشبخت میشم؟و کی ازدواج میکنم؟ سنتی ازدواج میکنم ...

گلم این سوالات رو الان نمیتونم جواب بدم چون الان همه ی حسم و هیپنوتیزمی که کردم مربوط به سوالات بارداری و نکاح 

لباست طوسی اول اسمت ع الانم تو اتاق تنهایی بازم بگم یا بسه؟ 😉

عزیزم من منتظرم بخدا چرا گفتی بگم و دیگه جواب منو ندادی؟ 🥺😭🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
گلم این سوالات رو الان نمیتونم جواب بدم چون الان همه ی حسم و هیپنوتیزمی که کردم مربوط به سوالات بارد ...

خب میشه فردا صبح بهم بگیشون؟خیلی کنکورم واسم مهمه

و الان میتونی بگی کی ازدواج میکنم؟

پشمااااام😐 بابا ایول😅 فقط لباسم نزدیک به طوسیه، خود طوسی نیس چاکرات بازه؟ 

بخدا فقط چیزیو ک حس میکنم میگم😅

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
خیلی جواب دادم داره کم کم سردم میشه

وای چرا آخه برا منم مث بقیه همون اول ک پرسیدم نگفتی؟ فقط گفتی بگم؟ 😭😭😭🎈

به احتمال زیاد باردار نیستین مگه این که معجزه رخ بده تا چند ماه امکان بارداری سخت اگر سقط جنین کردین ...

ad1486     عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟آن خانمی که برای پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در نهایت با آن کسی که ازدواج می کنم همین هست؟مشخصات همسرم چیه؟ممنونم

الان خب میدونم باردار نیستم. اقدام نکردم این ماه. تا اخر سال باردار میشم؟

گلم مگه نمیگی سقط جنین کردی تا چند ماه بارداری سخته مگه این که معجزه شه و الان تو برج متولد شدن نیستیم