2777
2789
عنوان

مهریه اجباری

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 135 پست
بابا مردا با مهریه هم متعهد نیستن . گند میزنن  وای به حال این که دیگه مهریه نباشه

آی قرررررربووووووون زبونت دختر👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس یه دیدگاهی داره

زندگی خراب بشه هزاران سکه هم مهرت باشه ، میبخشی و میگی طلاق بگیرم راخت شم

به نظر من یه پشتوانه ست

اینکه زن از اموال شوهر ۱/۸ ارث میبره+مهریه ش

برای آینده نامعلوم خوبه

اینکه دست یه ادم نامرد بیوقتی و طلاقت نده و حضانت بچه ت رو بهت نده ، یه ابزار فشاره

وکرنه در زندگی روزمره به هیچ دردی نمیخوره

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

مهریه درجامعه ما بودنش ضروریه گلم،ماقانون مهریه مون از جای اقتباښ نشده کشورای خارجه زن و مرد اموالشو ...

گل شما نیستم ....کشور خارجم با هم از صفر شروع میکنن طبیعیه نصف بشه

بله  

پس وقتی میخوای ازدواج کنی ی برگه کتبی با مهر و امضا به زنت بده که من نه صیغه می‌کنم نه خیانت نه زن میگیرم در غیر اینصورت کل اموال من به نام تو میشه!‌‌

باشه ؟اونوقت زنتم مهربه نمی‌خواد 

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
شما مردا هر چی هم عاشق باشید  چون عقلتون به چشمتونه  جنبه ندارید  تو جامعه ما هم ک ...

دقیقااا شوهر من ده سال عاشقم بود دو تا طلاق داددست جفتمون تا بهم رسیدیم شکمم که هشت ماه بودتو باردری کلی منوزد سرموضوعیکه تقصیریم نداشتم،بهش میگم اینعشقت بود میگهبروبابا عشق چی🙂

هرچه دادم به اوحلالش باد
گل شما نیستم ....کشور خارجم با هم از صفر شروع میکنن طبیعیه نصف بشه

گگگگگ من فک کردم خانومی برو بابا منظر بمونهمه اگاه شدن مهریه زیر دویست سکه قبول ندارن یاباید قبول کنی یا با سینگلی جگر سوزشی

هرچه دادم به اوحلالش باد
شما مردا هر چی هم عاشق باشید  چون عقلتون به چشمتونه  جنبه ندارید  تو جامعه ما هم ک ...

آفرین یعنی شما حاظرید شوهرتون از ترس مهریه هم شده باهاتون باشه ن از روی عشق و علاقه ....واقعا که 

میرن اموالشون رو میزنن به اسم ننه باباشون بعد هر غلطی می خوان میکنن میگن مهریه ندارم بدم 

نه نمیتونن این قانون منسوخ شده ازتاریخ جابجایی اموال پسش میگیرن

هرچه دادم به اوحلالش باد
آفرین یعنی شما حاظرید شوهرتون از ترس مهریه هم شده باهاتون باشه ن از روی عشق و علاقه ....واقعا که&nbs ...

مرد چه میدونه عشق وعلاقه چیه که بخاطرش بمونه یا نمونه مرد فقط هوسش برطرف شه بقیه  به یه ورشه