2777
2789
عنوان

عاشقِ دخترِ دیابت‌دار🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 98 پست

حالا ک خیلی از مردم  دیابت دارن یا ممکنه چندین سال بعد بگیرن. اگر خوب کنترل بشه عمر طولانی دارن و مشکلی پیش نمیاد.خیلی از خانما هم دیابت بارداری دارن و با رعایت کردن بچه دار میشن طوری هم نمیشه.  بعدشم الان علم داره بسرعت پیشرفت میکنه  خیلی ازین بیماری ها غیر قابل درمان چند سال دیگه درمانش متحول میشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماً همینکار رو میکنیم  یک عده میگن این موضوع مشکلی نیست عده ی دیگه میگن پر از مشکله ت ...

💖

به نظر من دور از جون همه ادم سرطان داشته باشه نه دیابت 

مشکلی که درمان نداره و از درون ادم خراب میکنه 

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
عزیزدلم منم حق میدم ب خانوادتون..ولی الان یه نگاهی بیندازید ب امار میبینید که حدودا ۵ میلیون نفر تو ...

قطعاً همینطوره حق با شماست 

پنج سوال دیگه عزیزم 

دیابت خودتون نوع یک بود یا نوع دو؟

یعنی تمام افرادی که بیماریشون به چشم،کلیه و پاشون آسیب جدی زد، فقط بخاطر این بود که مراقبت نمیکردن؟

فقط افرادی که دیابت نوع ۱ دارن انسولین میزنن؟میشه که انسولین نزنن ولی با رژیم کنترل کنن؟

افرادی که دیابت دارن نباید هیجان بهشون وارد شه و عصبی بشن چون ممکنه دیابتشون عود کنه؟

افرادی که دیابت نوع۱ دارن چاق نمیشن دیگه و لاغر میمونن؟

عذر میخوام که طولانی شد🥲💕

مادر منم دیابت داره 

باانسولین کنترلش میکنه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

میدونم عزیزم، اتفاقاً اون دخترخانم دوست خودمه البته باید قبول کرد که سختی های خاص خودش رو داره  ...

به خاطر همین حرفا داماد خواهرم نذاشت به خانوادش بگن خواهرزادم دیابت داره.گفت بعدا خودم میگم شما کاری نداشته باشین

شش ماهی بعد عقدشون ی بار که خواهرزادم بستری شدشوهرش به خانوادش گفت الهه حالش بد شده اوردیمش دکتر دیابت داره انگار.

دیگه اونام چیزی نگفتن

همتا اسم خـودمه♥
بااینکه نوع یک گویا نوع خطرناکیه هیچ تأثیر منفی روی زندگیشون نمیذاره؟

ببین من عموم دیابت نوع 1داشت در حدی که انگشت پاش زخم میشد خوب نمیشد از وقتی انسولین زد دیگ اوکی کامل تازه درمانگاهم کار کردم خیلیارو دیدم دیابت دارن ولی خب باز بهتره با یه متخصص زنان صحبت کنین راجب بارداریش و اینا

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷