2777
2789
عنوان

عاشقِ دخترِ دیابت‌دار🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 98 پست
دیابت درسته درمان نمیشه اما قابل کنترله....عیب نیست که هر کسی ممکنه بگیره حتی من و شما

من افرادی رو دیدم که دارو مصرف میکنن و انسولین میزنن اما باز هم دیابت به چشمشون زده،

چرا اخه؟

هر کدوم از قطعی عضو اینا خیلی کمه احتمالش و خودشون خیلی مواظبن

حالا اگه مَرده مشکلی داشت اشکال نداشت

دختر داشته باشه بده مزخرف چقدر وای

خب انسلولین بزنه

مواد ک. تزریق نمیکنه مثل یه لک ننگ بیانش میکنن

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم از ۱۱ سالگی دیابت دارن و انسولین میزنه 

باید قندشو همیشه کنترل کنه سخته دیگه به هر حال اما شوهرش همیشه هواشو داشته الان یه نی نی دارن

یکی دیگه هم میشناسم ک دوتا بچه داره 

دختر دایی خودمم داره ک فعلا هنوز مجرده و ۲۲ سالشه

درکل اگه عاشق طرف باشی این چیزی نیست ک بخوای ازش بگذری.....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

پدر بزرگ و مادربزرگ و دایی هام و مادرم همه دیابتی 😅 ازدواجم کردن بچهدار هم شدن ، ولی خب بکسری چیز ها هست که باید رعایت کنن ، مثلا درسته به سختی چاق میشن ، تا حالا مریضی دیگه ای نگرفتن خداروشکر ، ولی توی پیری درد و مرض سراغشون میاد ، خونریززی چشم و دیالیزی شدن و اینا ها

ببین من به شخصه نمیتونم واقعا

تحملش برام سخته 

بزار یک مثالی بزنم

ادم اول ‌که عاشق میشع طرفش سالمه بعدش دچار بیماری خطرناک میشه خب بخاطر وجود عشق و دوست داشتن میمونه کنارش ولی وقتی از همون اول که هنوز عشقی به وجود نیومده میدونی طرف بیماری خطرناک داره . دیگه تصمیمگیری اسونه 

میتونی با این فرد باشی؟

تحمل داری ؟

خسته نمیشی؟

من همیشه میگم چنین افرادی باید مثل خودشون ازدواج کنن

مگه فقط علت مرگ و میر دیابت هست .کسی از طول زندگی خبر نداره  و حساب کتاب خدا برای هیچ کس قابل درک نیست خیلیا بودن ازدواجشون به یکسال نکشیده نه مریض بودن نه مشکل مالی داشتن یا طلاق گرفتن یا سکته کردن یا تصادف یا هر دلیلی که باعث جدایی شده ولی خیلیا هم بودن علی رغم بیماری و فقر زندگی محکمی رو ساختن چون عشق بینشون موج میزده و عشق تمام ناممکن ها رو ممکن میکنه .به نظرم عوض اینکه نگران وجود بیماری باشی ببین عشق بینشون چقدره .علاقه هست که باعث استحکام زندگی میشه فقط وفقط

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

هر کدوم از قطعی عضو اینا خیلی کمه احتمالش و خودشون خیلی مواظبن حالا اگه مردع مشکلی داشت اشکال نداشت ...

چرا گارد میگیری عزیزم؟

ما توی خانواده ی خودمون فرد مبتلا به دیابت نداشتیم 

الان هم حجم بالای تحربه و حرف های دیگران از دیابت یکهو وارد مغزهامون شده برای همین پر از علامت سوال و تردید هستیم

درضمن چرا انقدر بدبینانه و جنسیت‌زده به سوال عادی من نگاه میکنید؟

خواهرم از ۱۱ سالگی دیابت دارن و انسولین میزنه  باید قندشو همیشه کنترل کنه سخته دیگه به هر حال ...

امیدوارم همیییشه حالشون عالی باشه💕

منظورتون از سختیش کدوم قسمتشه عزیزم؟

من از 3 سالگیم دیابت دارم الانم 19 سالمه چی میگی خدایی    

😂😅 عزیزم پدربزرگم ۲۵ سال دیابت داشت با کلی انسولین و دارو پارسال پا شو قطع کردن و هیچ نتیجه ای نداشت 

دکترش میگفت بعد مدت زیادی اثر میزاره 

من که از رو معده حرف نمیزنم 

من واسه اگاه کردن اسی حرف زدم شمام نمیخواد به خودت بگیری😂

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     
پدر بزرگ و مادربزرگ و دایی هام و مادرم همه دیابتی 😅 ازدواجم کردن بچهدار هم شدن ، ولی خب بکسری چیز ه ...

عزیزم امیدوارم همگی حالشون خوب باشه🥰

یعنی حتی اگه رعایت هم کنن باز هم در پیری دچار امراض متعدد میشن؟

این بیماری روی فرزندانشون هم تأثیری گذاشته؟