2777
2789
عنوان

عاشقِ دخترِ دیابت‌دار🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 98 پست

ولی عزیزم.شما یعنی اون آقا پسر  باید با یک پزشک مشورت کنین.اطلاعات تخصصی بگیرین تا تصمیم درست بگیرید. اینجا افراد غیر متخصص نظر عمومی میدن. بنظرت تو مساله مهمی مثل ازدواج میشه رو این نظرات حساب کرد بخصوص که میگی کیس خانم خوبی هم هست؟ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعاً همینطوره حق با شماست    پنج سوال دیگه عزیزم  دیابت خودتون نوع یک بود یا ...

خواهش میکنم

سوال اولتون اره من دیابت نوع ۱ بودم .دیابت نوع یک هم فقط وفقط راه کنترلش انسولین هست

دوم اینکه اونهایی ک دچار این مشکلات میشن بخاطر این هستش ک سبک زندگیشون غلطه ینی کنترل نمیکنن و خب کسی ک بفکر خودش نباشه مسلما باید منتظر عواقب هم بمونه

تنها راه کنترل دیابت انسولین هست .با رژیم و اینا میشه جوری زندگی کرد ک هیج مشکلی تااخر عمر پیش نیاد

راستی راجب چاقی و لاغری هم من خودم از اول تپل بودم .منو همسرم دیابت داریم.دوتامونم تپلیم .فک نمیکنم ربطی داشته باشه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
سلام من دیابت بارداری دارم اصلا نمیدونم چی بخورم قندم بالا نره  یا چه میوه ای میتونم بخورم الا ...

سلام عزیزم.سبزیجات همیشه مصرف کنین ودروعده های غذاییتون باشه.بهتره با دکترتون مشورت کنین براساس اون ازمایشی ک دادین میگن چی بخورین.انشالله همیشه سلامت باشین😘

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

حتما با دکتر صحبت کنین..ولی یه چیزی رو بگم ک تقریبا خیالتون راحت بشه

من و همسرم دیابت داریم دوتامون اونم از بچگی و نوع یک.خب کسی که میخواد ازدواج کنه صددرصد ب بعد هم فکر میکنه ب اینکه نکنه فرزندم دیابت بگیره نکنه مشکلی تو زندگی زناشویی پیش بیاد..همه اینا رو در نظر گرفتیم و دوتامون تصمیم گرفتیم ک ازدواج کنیم..شهرامون از هم جداست و فعلا عقد هستیم ...اینم چت دوعدد دیابتی..امیدوارم که بهترین ها برای اون دخترخانم پیش بیاد

خداروشکر خانوادم برخورد خیلی خوبی داشتن اگرم قرار باشه جواب منفی داده بشه قطعاً درارتباط با دیابتشون ...

من الان21سالم از چن سال پیش دیابت دارم اونم چون محیط زندگیمون خوب نبود و مالی و روحی... ولی وقتی پیش کسیم ک ازش خوشم میاد دیگه هرچی مشکله یادم میره حتی انگار دیابتم ندارم. دیابت من از فکر و استرس و ترس اومد

Это необходимо 
عزیزمممم من صحبت های دیگران رو بیان کردم فقط🥹خانواده ی خودم اطلاعات کاملی از دیابت نوع یک ندارن و ت ...

ببین من خودم دارم مشکلمم گفتم چرا گرفتم این بیماریو... از استرس هم ممکنه بالابره 

ولی اگه دخترخانمی ک میگید ب وقتش بزنه و ورزش کنه همم فکرودغدغه نداشته باشه پیش کسی باشه ک باهاش خوب رفتار بشه و پسره توجه کنه واقعا حل میشه من خودم اینجوریم ینی😂که کسی ک میخوامش باهام اوکی باشه من انگار هیچ مشکلی ندارم🫠

Это необходимо 
حالا ک خیلی از مردم دیابت دارن یا ممکنه چندین سال بعد بگیرن. اگر خوب کنترل بشه عمر طولانی دارن و مش ...

اره قبلا وقتی میگرفتن دیگه می مردن ولی الان دارو اینا و اومده..من چون عضو انجمن دیابتم میگن ک انگار یچی هست فک کنم واکسنه میزنن چندمرتبه بعد سلول های بتا دوباره رشد میکنن تو پانکراس... 

حتی یکیو میشناسم انگار اسانسور وایساده بود مونده مونذ اونجا بعدش دیابت گرف ی بیماری ک بدن خدش ناخوداگاه میسازه دلیلشم خیلی وقتا بدن ب اشتباه بتا روازبین میبره 

Это необходимо