2777
2789
عنوان

عاشقِ دخترِ دیابت‌دار🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2891 بازدید | 98 پست

اولا خیلی خوبه که میدونید یکی از اشناهای ما بعد ازدواج زنش گف دیابت دارم و تو حاملگی هم بیهوش اینا میشد حالش بد میشد خیلی واسش خطرناک بود همینکه میدونه و تصمیم گرفته خیلی خوبه بعدا پشیمون نمیشه

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
خداروشکرررر  اوکی شد یعنی کاملاً خوب شد یا کنترلش کرد؟ دیابتشون نوع چند بود؟ ارثی بود؟

عزیزم نمیدونم اینارو اطلاعی کدارم ولی هر چیزی درمانی داره الان کنترلش کرده کمتر چیزای شیرین میخوره باید مراعات کنه ولی به گفته ی دکترا باید تا اخر عمر دارو مصرف میکرد درحالی که با طب سنتی حالش خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیابت مشکل داره به مرور روی کلیه ها و چشم اثر میزاره پوکی استخوان به همراهش داره تازه ممکنه به بچه ه ...

واقعا وقتی یه چیزی و میخونین یکم فکر کنین بعد منتشر کنین...من ۲۰ ساله دیابت دارم هیچکدوم از اینام دچارم نشده.شما حتی اگر خدای نکرده سرماخوردگی ساده بگیرین و رعایت نکنین اون براتون تا اخر عمر دردسر ساز میشه...اینایی ک گفتین درسته درصورتیه ک طرفی ک دیابت داره رعایت نکنه.انسولین نزنه.و باخودش دشمن بشه..

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
دیابت مشکلات زیادی به دنبال داره ولی این خود دختر و پسر هستند که باید باهم به نتیجه برسند

دقیقاً 🥲

خیلیا توی دل داییمو خالی میکنن متاسفانه 

البته بنظر من داییم هم روحیه ی بیماری سخت رو برای همسرشون ندارن به گمانم

واقعا وقتی یه چیزی و میخونین یکم فکر کنین بعد منتشر کنین...من ۲۰ ساله دیابت دارم هیچکدوم از اینام دچ ...

من خودم پرستارم عزیزم. امیدوارمم همیشه سالم بمونید. درضمن هرکسی ی نظری و ی عقیده ایی داره 

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
قسمتش اگر همون باشه بهش میرسه شما سنگ نندازید شاید دل داییت گیر کنه دل اون دختر خانوم شکسته بشه ل ...

خداروشکر خانوادم برخورد خیلی خوبی داشتن 

اگرم قرار باشه جواب منفی داده بشه قطعاً درارتباط با دیابتشون مطرحش نمیکنیم

الان نیاز به اطلاعات جامع تری از دیابت نوع ۱ داریم

خداروشکر خانوادم برخورد خیلی خوبی داشتن  اگرم قرار باشه جواب منفی داده بشه قطعاً درارتباط با د ...

متاسفانه اطلاعی ندارم که کمکت کنم 

ممنون از درک بالاتون

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
من خودم پرستارم عزیزم. امیدوارمم همیشه سالم بمونید. درضمن هرکسی ی نظری و ی عقیده ایی داره 

درسته ‌...شماهم سلامت باشین همیشه گلم...شمایی ک پرستاری دیگ نباید این حرفو بزنی😂اینطوری باشه ما دیابتی هاباید سرمونو بذاریم زمین بمیریم چون قراره کور و معلول و بدون کلیه بشیم...

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
من دیابت دارم از ۴ سالگی.ازدواج هم کردم...تورو خدا ببخشیدا این چرندیات چیه میگید؟ هرسوالی داشتین از ...

عزیزمممم من صحبت های دیگران رو بیان کردم فقط🥹

خانواده ی خودم اطلاعات کاملی از دیابت نوع یک ندارن و تجربه و حرف دیگران نگرانشون کرده

سوالاتم رو آخر تاپیکم ذکر کردم🥹

درسته ‌...شماهم سلامت باشین همیشه گلم...شمایی ک پرستاری دیگ نباید این حرفو بزنی😂اینطوری باشه ما دیا ...

ن هرکسی حق زندگی داره و بستگی به شرایط داره گلم 

تشکر💙 

امکان انتقال دیابت به جنین هم هست  دیابت داشتن باعث از بین رفتن تمام رگ های بدن میشه و انگار ر ...

حتماً همینکار رو میکنیم 

یک عده میگن این موضوع مشکلی نیست عده ی دیگه میگن پر از مشکله

تَرَک خوردیم این وسط☹️

عزیزمممم من صحبت های دیگران رو بیان کردم فقط🥹 خانواده ی خودم اطلاعات کاملی از دیابت نوع یک ندارن و ...

عزیزدلم منم حق میدم ب خانوادتون..ولی الان یه نگاهی بیندازید ب امار میبینید که حدودا ۵ میلیون نفر تو ایران دیابت نوع ۱ دارن.ک هرکدوم دارن زندگی عادی خودشونو میکنن.من خودم ازدواج کردم هیچ مشکلی از بابت ازدواج پیش نمیاد ن برای خودم نه برای بچه..به شرط اینکه رعایت کنیم .ورزش.مصرف ب موقع دارو و رژیم...وگرنه خب هر بیماری ک فکرشو کنین اگ رعایت نشه مشکل سازه

ان‌شاءالله که خیره ما هم نگرانیم از این بابت

به هر حال تصمیم گیرنده اصلی دایتونه،  و امیدوارم سرسری تصمیم نگیره و با اگاهی کامل بره جلو