2777
2789
عنوان

خاستگاریتون چجوری بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 47 پست
نه برای خاستگاری خیلی بریز و به پاش نمی شه الان بیشتر عقد ها هم توی محضر انجام می شه نمی دونم کدام ا ...

بنظره من ک اینجوری بهتره انقدر ک خودم ازین چیزا سر درنمیارمو توشون شرکت نکردم فکر کردن بهشم بهم استرس وارد میکنه

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دوستم براش خاستگار اومد شیرینی اوردن وقتی جواب مثبت داد همونجا شیرینیشو خوردن،این همون بله ...

نه‌بله برون انگشتر میدن برای ما صیغه هم میخونن

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
والا ما اگه همین الانم بیان خواستگاری بازم ساده برگزار میکنیم یه جعبه شیرینی میارن چایی دم میکنیم عر ...

اتفاقا خونه ما هم مبل نداره بنظرت این زشت نیس؟

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️
نه من که نداشتم  فقط تو بله برونم به شوهرم گفتم میخوام ساده باشه از اون ور جاریم گفت بزن و برق ...

خدا جاریتو خیر بده پس 😂

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
خانواده دختر از کدوم جلسه باید شیرینی بخرند...

متوجه نشدم؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خدا جاریتو خیر بده پس 😂

نه بابا از کرمش بود 

پس چرا بعدش به شوهرم گفته بودن خوب اجازه دادی موهاش بیرون بود 

کلا ساز مخالف بود 😅

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

ما اینارو گزاشته بودیم رو میز شیرینی خشک میوه شکلات و ی ظرف هم پسته و تخمه بود 

ما شامم کباب سفارش دادیم

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
اتفاقا خونه ما هم مبل نداره بنظرت این زشت نیس؟

نه زشت چرا کسی که تو رو بخواد نمیاد بخاطر وضع مالی و یه مشت چوب و در و تخته تو رو انتخاب کنه درسته خیلیا الان عقلشون به چشمشونه و ظاهر خونه عروس یا داماد براشون مهمه ولی خیلیای دیگه هستن نجابت عروس و خانواده براشون مهمه هیچوقت نمیرن تحقیق کنن بگن مثلا خونه فلانی چند متره مبل دارن یا نه ولی میپرسن چجور خانواده این دختره چجوریه مهم اخلاق و انسانیت دو طرفه مال دنیا برا کسی نمونده که ملاک ازدواج باشه

نه بابا از کرمش بود  پس چرا بعدش به شوهرم گفته بودن خوب اجازه دادی موهاش بیرون بود  کلا ...

وا چرا موجیه بنده خدا 

از یه طرف بساط رقص می‌خواسته از یه طرفم حجاب بقیه واسش مهم بوده 😐

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام