2777
2789
عنوان

خاستگاریتون چجوری بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 47 پست
نه زشت چرا کسی که تو رو بخواد نمیاد بخاطر وضع مالی و یه مشت چوب و در و تخته تو رو انتخاب کنه درسته خ ...

حق با شماست واقعا همینطوره

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا موجیه بنده خدا  از یه طرف بساط رقص می‌خواسته از یه طرفم حجاب بقیه واسش مهم بوده 😐

بآلام جان تازه میخواست من تیپ و قیافه سه دهه قبل رو بزنم 

میگفتن چرا عین جاریا نمیگرده 

خب اونا همسن مامانم هستن 😆

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ما خانواده و پسرشون ک میان برا صحبت فقط شکلات و میوه میاریم...اگه با یه آقا پسری ب نتیجه رسیدیم و حر ...

ما از اول شیرینی خودمون میخریم توی قرار خواسگاری شیرینی خودشونو همراه شیرینی خودمون تعارف میکنیم توی بله برونم وقتی مهریه توافق شد و همه چی خوب پیش رفت نقل و شیرینی ای که خانواده دوماد اورده رو تعارف میکنیم رسم ما اینطوریه باز هرکجا فرق میکنه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خواستگاری ما هم ساده بود میوه شیرینی چایی همسرم هم یه دسته گل رز و مریم آورده بود عقد هم محضری ف ...

وای خدایا چقدر قشنگ اخه خوشبخت بشین بدون استرس بدون بریز بپاش اضافی خیلی قشنگه

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️
بآلام جان تازه میخواست من تیپ و قیافه سه دهه قبل رو بزنم  میگفتن چرا عین جاریا نمیگرده  ...

وای 😂😂 چقدر سمن بعضی جاریا

حاضرم بعدا خواهرشوهر داشته باشم اما جاری نه چون حوصله همین کاراشونو ندارممم 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ما واسه خواستگاری میوه و چای داشتیم و شیرینی خودشون آوردن 

موقع بله برون هم بازم شیرینی رو خودشون خریده بودن ما هم گیفت قند و میوه و شیرینی  و چای رو پذیرایی کردیم 

در آخر هم شام دادیم 

اونا هم واسم یه سبد تزئین شده جام عسل و قرآن و چادر عروس و شال سفید و دو تا کله قند تزئین شده و میوه و شیرینی تزئین شده و نقل آوردن 

ممنون 🥰

🙏🏻❤️

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست