2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راستش طرف ما فقط قلیون مهمه.شب نشینی بریم یا بیان قلیون به راهه حالا تخمه هم بود چه بهتر ولی میوه برامون مهم نیست

البته فامیل شوهرم، ولی خونه داداشم میریم میوه صددرصد میارن پس اونا هم بیان خونه من میوه میذارم جلوشون.

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

می‌خوره ، البته اگه خانواده نزدیک باشند ، دور و دوست و اینا نه ، سعی میکنم چیزی نخورم ، کی واست میوه نیاورده؟

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
هم تازه خرید بود هم مقدارش زیاد بود و هم میوه لاکچریی نبود بگم گرانهو هم خودشون دعوت کرده بودن

شاید ازون آدمای سر به هواست یادش رفته من یبار کلی ژله و دسر درست کردم اخرم یادم رفت بیارم واسه مهمون😂😂 ولی خب میوه عجیبه ادم یادش بره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وضع مالی برادرم خیلی خیلی خوبه،اما سالهاست خونه شون میرم خانمش میوه نیاورده،شده برگه زردالو و نقل و ...

خوبه برگ زردالو اورده.از میوه گرونتره من بحث احترامو میگم .

نه عزیز یکم توقع زیادیه 

واقعا گرونه یه تره باری میری از هر کدوم دوتا دونه برمیداری زیر یه‌تومن در نمیاد 

من خودم گاهی پیش میاد کیک میپزم با موادی که تو یخچال دارم یا پودر ژله میزارم خونه اگه کسی خواست بیاد با همینا پذیرایی کنم که کمتر فشار بیاد 

نه پیش میاد دیگه ما رفتیم خونه خواهرشوهرم  میوه نیاوورد اصلا من خودمم دقت نکرده بودم ک آوورده ...

براخودمم پیش اومده ولی این یادش بود انقد گفتو بلند نشد بیاره ما بلند شدیم