2777
2789
عنوان

بچها چیکار کنم طلسم روم اثر نکنه

1913 بازدید | 69 پست

چند ساله طلسمم و پارسال فهمیدم طلسم چیه 🥲 خیلی عذاب کشیدم بخاطرش و میکشم گاهی دلم میخاد خدا بغلم کنه هرچی اجنه و شیاطین اطرافمه گم بشن از زندگی و جسم بدبخ من...

گیر چنتا شیاطین انسی افتادم که شیاطین جنی رو آوردن تو زندگی من من با بدبختی زندگی میکنم چرا ی دختر بیست ساله باید ب مرگ فکر کنه؟؟ من الان باید درگیر درس و کار باشم نه طلسم اینا خدا حالیشون نیس هرچی غیر مستقیم از عذاب اون دنیا حرف میزنم نمیفهمنن انقد حسودن که حاضرن برن جهنم ولی ما بدبخت باشیم خدا چه گناهی کردم که گیر شیاطین افتادم ها؟؟

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

طلسم و جادو همش حرفه خود پیامبرمون گفته که به جز چشم نظر تمام طلسمات و جادو و جادوگر همش حرفه 

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بزرگم تو کار سر کتاب بود اما الان فقط دعای چشم نظر برای نوزاد مینویسه اون قبلا میگفت اگه نیروهای شیاطینی بهت غلبه کردن کمی ادرار خودتو بریز رو سرت که نجس بشی طلسم رو آدم نجس اثر نمیکنه ایشالا خیالاته و حل میشه

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        
خواندن روزانه سوره بقره آیت الکرسی و چهار قل صبح و شام

بقره میخوندم ولی بازم طلسم میکنن اثر میکنه

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

تند خوانی بقره رو دانلود کن و چهل روز بزار پخش بشه

گردنبند آیت الکرسی بنداز گردنت و یدونه سنجاق فلزی همیشه بزن به لباست

به کسی که اعتقاد نداشته باشه اثر نمیکنه

عزیزم من چهارده سالم بود که زن عموی سگ صفتم البته حیف سگ... وقتی خواهر بزرگم ازدواج کرد چون با مادرم دشمن بود حسادت کرد و منی که مجرد بودم طلسم کرد که ازدواج نکنم خدا شاهده تا پارسال هیچ اعتقادی نداشتم اصلا نمیدونستم چیه فک میکردم اینا فقط تو افسانه هاس ولی اتفاقایی تو زندگیم افتاد که ثابت شد وجود داره ربطیم ب اعتقاد نداره من چن سال نمبدونستم طلسم چیه ولی روم اثر میکرد 

پدر بزرگم تو کار سر کتاب بود اما الان فقط دعای چشم نظر برای نوزاد مینویسه اون قبلا میگفت اگه نیروهای ...

ادرار که نجسه و شیاطین و بیشتر جذب می‌کنه و فرشته هارو دور 

ادرار که نجسه و شیاطین و بیشتر جذب می‌کنه و فرشته هارو دور 

سوره ی صافات و بخون فوت کن توی آب بریز چهار گوشه ی خونت و اتاقات و حمامت و انباریت همه جای خونت دم در خونت هم بریز تو نت بزنی اثرشو میخونی و میبینی

طلسم و جادو همش حرفه خود پیامبرمون گفته که به جز چشم نظر تمام طلسمات و جادو و جادوگر همش حرفه 

توقرآن مستقیم اشاره به جادوشده پیامبرچطوری این حرفوزده؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چجوری فوت کنیم عزیزم

آخر هر آیه فوت کن توی آب کار سختی نیست واقعا عالیع من گاها میخونم و آبشو میریزم تو سماور واسه همین رابطم با همسرم عالیع و هرکس میاد خونم ناخود آگاه ازم تعریف میکنن خدارو شکر با وجود عمل به گفته هاش زندگیم خوبه