2777
2789
عنوان

میکروبیولوژی خواستگار پزشک

113 بازدید | 8 پست

یه خانواده‌ای دخترشون میکروبیولوژی روزانه میخونه بعد یه پسر خیلی مودب خوش اخلاق از خانواده‌ی تحصیلکرده خیلی مقید هست خونه و ماشینم داره دو تا مهندسی داره از دانشگاه تاپ رفته خواستگاریش گفته دخترم رو تا سی سالگی شوهر نمیدم داره درس میخونه حالا من دارم میبینم بعد دو سال همون خانواده مشخصا با دست پس زدن با پا دارن پیش میکشن 

دخترشون کارمنده ولی رسمی نیست ۲۵ سالشه 

پدرش تقریبا پولداره مادر و پدرش هر دو دیپلم هست 

نزدیکانش از روی شناختی که از مادرش دارن میگن میخوان ادامه تحصیل بده لیکن پزشک بیاد خواستگاریش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی اینکارا رو کنه بدتر گیرش میاد!خلایق هر چه لایق

من اصلا از اون خانواده انتظار نداشتم خواستگاری این خانواده‌ی دندون گرد برن اصلا از وقتی فهمیدم ابهتشون ریخته از چشام هم کسر شان خانواده‌ی ما تموم شده 

خب ربطش به شمااااا؟؟

شما چپکی برداشت نکن 

مادر بی‌تربیت دختره هواهر یه بیکار علافی بوده که من دوسش داشتم و بعدها فراموشش کرده بودم 

حالا این خانم از فامیل ما وقتی برای پسر فوق‌العاده خوبش برای دختر این خانواده رفته و چنین پاسخی شنیده کسر شان ما تمام شده 

اگرچه اون خانم فامیل فریب خورده از اعتبار من رفته خواستگاری از روی محبتی که به من داشت 

چون میخواستن برای اون یکی برادر کسی که دوست داشتم برام بیان خواستگاری من طبیعتا قبول نکردم و چون این خانم فامیلمون در جریان بوده فکر گرده چه خانواده‌ی با محبتی هستند خواسته به نوعی تلافی کنه 

و اینم بگم خواستگاری هم که برای اون برادر میخواستن بیان واسه من خواهرش که میشه مادر این دختره خیلی ادا اطوار درمی‌آورد و بی‌ادبی می‌کرد که نشان از ناپختگی و ادب نداشته‌ش بوده ک فرهنگ پایینشون 

دیگه هدفشون اینه خودشون میدونن تکلیفشون معلومه خانواده پسر هم لابد الویتشون پوله.که الان هدف همه است

دختره معمولیه به لحاظ زیبایی 

احسنت به شما درسته تک فرزنده منم فهمیدم معیار پول پدر و تک فرزندی هست و خب جایگاه اجتماعیم تا حدودی 

ولی متاسف شدم به خاطر اینکه برای ما هم گرون تموم شد پسرش واقعا فوق‌العاده‌ست یه کیس فوق‌العاده رو از دست داد من هرگز از هیچ مردی تعریف نکردم این واقعا بچه‌ی خوب و بی‌نظیری بود 

دختره معمولیه به لحاظ زیبایی احسنت به شما درسته تک فرزنده منم فهمیدم معیار پول پدر و تک فرزندی هست و ...

برای خانواده خودتون پسره رو در نظر داشتین؟اگه اینجوریه اتفاقا بهتر معیارشونو نشون دادن 

برای خانواده خودتون پسره رو در نظر داشتین؟اگه اینجوریه اتفاقا بهتر معیارشونو نشون دادن

ما دختر مجرد نداریم عزیزم من خودم مجردم که بزرگترم اولا دوما از کاملا حسمون برادر خواهریه سوما اگر کوچکتر بودم هم عمرا مادرش منو در نظر می‌گرفت چون واقعا به هم نمیخوردیم از هیچ جهات از هیچ جهات