2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرکنیم اوکی میشه؟؟؟ 

صبر کنی خودت به این نتیجه میرسی که مناسبت نیست 

یه پسر ۳۴ساله اونقد با تجربه هست که به دست اوردن دل تو براش راحتتر از آب خوردنه ۱۲سال خیلیه اختلاف سنی شما 

مگر اینکه پسره یه ویژگی خاصی داره که نتونی بگذری ازش 

مثلا یا خیلی پولداره یا موقعیت شغلی و اجتماعی خاصی داره 

وگرنه چشم پاکی الزامه وگرنه آپشن نیست

ببسن این اصلا شرایطش با همه فرق داره مثل بقیه پسرا نیس واقعا

همین که این حرف را میزنی یعنی واقعا زوده برا ازدواج 

چون هنوز به این درک نرسیدی که مردها چه موجودات عجیبی هستن 

تو فکر میکنی این آدم پسر پیامبر هست که با همه فرق میکنه یا در آسمان باز شده این آدم افتاده پایین اونم یکی مثل بقیه مردها هست

اصلا به این فکر کردی که چرا تا این سن ازدواج نکرده یا اینکه تو این شهر بدون خانواده و تو خونه مجردی چه کارهایی تا حالا ممکنه کرده باشه .

همین که این حرف را میزنی یعنی واقعا زوده برا ازدواج  چون هنوز به این درک نرسیدی که مردها چه مو ...

تو رستوران سر آشپزه و تو رستوران میخوابه یبار طلاقداده زنشو ولی رابطه جنسی نداشته چون زنه تشنجی بوده

تو مد اینچیزا نیس زیاد دختر باز نیستش

ببین عزیزم چیزایی که الزام رابطه هست رو به عنوان معیار خودت در نظر نگیر 

مثلا چشم پاک بودن یا معتاد نبودن یا خیانت نکردن …اینا باید باشه و نکته مثبتی نیست.. و معیار تو‌ نباید باشه به نظرم 

مشاور برو و با خانوادت هم صحبت کن و به حرفای خانواده و مشاور عقلانی فکر کن 

احساساتت رو برای تصمیم‌گیری بزار کنار 

زندگی متاهلی اونقدری فراز و‌نشیب داره که اصلا فکرشم نمیتونی بکنی هر چی طرف بهت شبیه تر باشه دغدغه ها و درگیری هات کمتره خواهرانه میگم بهت اینا رو 

تفاوت فرهنگی خانواده ها-فاصله جغرافیایی-فاصله سنی-تفاوت عقاید و مذهب - اختلاف طبقاتی و مالی رو جدی بگیر

متاسفانه آقا پسر چیزی نبود که نشون داده بود و بعد از عقد هم چند باری دست رو خواهرم بلند کرد

دقیقا از همین ازدواج میترسم 🥲

متاسف شدم 

خوبه باز طلاق کرفته راحت شده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔