2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 157 پست
ببین عزیزم چیزایی که الزام رابطه هست رو به عنوان معیار خودت در نظر نگیر  مثلا چشم پاک بودن یا ...

خوبه که کاربرهای عاقل و اگاهی مث شما هست🌹❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رستوران سر آشپزه و تو رستوران میخوابه یبار طلاقداده زنشو ولی رابطه جنسی نداشته چون زنه تشنجی بوده

با احترام ولی ایشون به درد تو‌نمیخوره از همین یه جمله اش معلومه با زنش نخوابیده و اون تشنجی بوده !!! ای جانم خیلی ساده ای 

مطمینی مجرده طرف؟! دروغای مردای متاهلی رو میگه که میخوان با دختر جوون بپرن 

با احترام ولی ایشون به درد تو‌نمیخوره از همین یه جمله اش معلومه با زنش نخوابیده و اون تشنجی بوده !!! ...

ااین متاهل بوده الان نیس ولی طلاقداده زنشو..و واقعا زنش تشنجی بوده عین خواهر برادر خوابیدن

دقیقا از همین ازدواج میترسم 🥲 متاسف شدم  خوبه باز طلاق کرفته راحت شده

بله ولی خب دختر ضربه بدی میخوره

خواهر من که رابطه هم داشته الان کاملا خودشو بازنده میدونه

تو هیچ جمعی حاضر نمیشه 

هر چی هم باهاش حرف میزنم فایده ای نداره

انتخاب درست باشه و توکل به خدا همه چیز خوب پیش میره

خیلی مهمه که آدم هم زمان که به یکی علاقه داره عقلشو نبنده و سعی کنه عاقلانه تصمیم بگیره

ااین متاهل بوده الان نیس ولی طلاقداده زنشو..و واقعا زنش تشنجی بوده عین خواهر برادر خوابیدن

هیچ زن و مردی که با هم محرم باشن مثل خواهر برادر پیش هم نمیخوابن قربونت برم 

چه تشنجی باشه زنش چه کلا گردن به پایین فلج باشه 

مردها رو‌نمیشناسی… از متاهل ها بپرس بهت میگن 

هیچ زن و مردی که با هم محرم باشن مثل خواهر برادر پیش هم نمیخوابن قربونت برم  چه تشنجی باشه زنش ...

خب دلیلش چیه بمن دروغ بگه؟این آدم میگه به مادرم گفتم دلش ریخت ک چرا اینهمه وقت اینطوری بوده و من چیزی نگفتم چون خیلی درونگراس

اینجا همه میگن نکن این کار را 

باز هر جور خودت صلاح میدونی 

به نظرم به حرف خانوادت گوش بده چون ممکنه حمایت انها را از دست بدی و برات بد بشه

یه کم صبر کن حداقل بزار یه سال بگذره و تو این یک سال بدون احساسات و از روی عقل و منطق و با چشم باز طرف را بسنج شاید خودت به این نتیجه برسی که انتخاب مناسبی نیست چون۱۲ سال اختلاف خیلی زیاده

اون جوانیش را کرده و داره وارد میانسالی میشه ولی تو الان اول جوانیت هست . اون دیگه کم کم افول میکنه و تو اوج شادابی و پر انرژی بودنت هست تو میخوای پر انرژی روزهات رارا بگذرونی ولی اون خسته و بی حال هست تو هر حرفی بزنی ممکنه اون بهت بگه تو که سنت کمه چیزی متوجه نمیشی من تجربه بیشتری دارم و حرف خودش را عملی کنی و خیلی چیزای دیگه

به این فکر کن که وقتی تو به سن ۴۰ سالگی برسی و تازه اول پختگیت هست شوهرت یه پیر مرد ۵۲ ساله هست و تو تازه باید به مرحله پرستاری از اون برسی و مشکلاتت چند برابر بشه

خب دلیلش چیه بمن دروغ بگه؟این آدم میگه به مادرم گفتم دلش ریخت ک چرا اینهمه وقت اینطوری بوده و من چیز ...

چون میخواد به دستت بیاره شک‌نکن دروغ گفته

چند وقت با هم زندگی کردن؟

بعدشم تشنجی اینجوری نیست که ۲۴ساعته تشنج کنه نتونه رابطه برقرار کنه اولا که قرص دارن و کنترل میشه و خیلی کم تشنج میکنن معمولا بعدشم اصلا تشنج ربطی به عدم توانایی جنسی نداره

ببین برو از هر پزشکی هم میخوای بپرس 

از متاهل ها هم بپرس که شوهرشون چجوریه و شده باهاشون بخوابه و بهشون دست نزنه 

عزیزم مردا به کسی که محرم باشن حتی اگه از گردن به پایین فلج باشن هم رحم نمیکنن من با اطمینان میگم رابطه داشتن داره دروغ میگه، به حرف مادرت گوش کن مورد مناسبی نیست

بخاطر دروغگوییش 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چون میخواد به دستت بیاره شک‌نکن دروغ گفته چند وقت با هم زندگی کردن؟ بعدشم تشنجی اینجوری نیست که ۲۴ ...

دقیقا فامیل ما یه خانمی تشنجی هست ولی بچه هم داره قشنگ همون اولین سال حامله شد الانم دخترش ۲۰ سالشه ؛ تشنج هم با دارو کنترل میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اینجا همه میگن نکن این کار را  باز هر جور خودت صلاح میدونی  به نظرم به حرف خانوادت ...

ووای خدا چرا همه میگن نه😭اون کنار من خیلی خوشه و شادابم و تجربه داره و پایه همه چیمه

عزیزم مردا به کسی که محرم باشن حتی اگه از گردن به پایین فلج باشن هم رحم نمیکنن من با اطمینان میگم را ...

افرین دقیقا منم همینو میگم 

متاهلا میدونن مردا چجوری ان🤣

ای مریضم و حال ندارمو فلانم و اینا نداره همین که زنده ای برای مردا یعنی میشه رابطه داشت بقیش مهم نیست

چون میخواد به دستت بیاره شک‌نکن دروغ گفته چند وقت با هم زندگی کردن؟ بعدشم تشنجی اینجوری نیست که ۲۴ ...

اون زنه تو رابطه جنسی میترسیده و اینم دست تنده بهش فقط خوابیدن باهم