2777
2789
عنوان

رابطه بعد ۶ سال دوستی 💔🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3789 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود نیستما ولی چقد تو حرفات پز زیادههه بابا فهمیدیم بسه

عزیزم همیشه تو زندگیت یاد بگیر وقتی باهات صحبت شد صحبت کنی اگر تا به حال کسی بهت این آموزش رو نداده و والدین سهل انگاری داشتی از همین حالا یاد بگیر و اگر فرزندی داری بهش آموزش بده‌. مخاطب صحبت من استاتر بود  و راجع به مشکل مشترکی که هیچ ارتباطی باشما نداشت صحبت میکردیم. نه جوابی دارم به شما پس بدم نه توضیح اضافه ای برداشت شما با توجه به ذهن خودتون صورت میگیره. سالم باشید

تو که اینقدر دعا هات برآورده میشه میشه رعا کنی پول بیاد دست شوهرم بریم سر خونه زندگیم ازدواج کنیم یه معجزه ای بشه

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

من آرزو داشتم که خونه داشته باشم ماشین پس انداز مسافرت خارج به همه اینا رسیدم بعدم کمبود همسر و حس کردم عاشق همسرم شدم بعد دو سال دوستی ازدواج کردیم خلاصه که حسرت هیچی به دلم نموند نه حسرت عشق و همسر نه مسافرت نه خوشی نه خونه ماشین پول طلا حالا دیگه هیچی برام ارزش نداره 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من بعد۸ سال دوستی ک با همسرم ازدواج کردم اولش یه حس بدی داشتم 😅😅😅

یکم هی بقیه انرژی منفی میدادن یکمم همه چی اونجوری عالی ک من فکر میکردم نبود مثلا خانواده ش فامیلاشون زیاد نمی‌تونستم باهاشون ارتباط بگیرم

ولی الان بعد ۸ ماه خیلی روزا ب مامانم میگم وای باورم نمیشه بلاخره ازدواج کردیم 

راهمون دوره همیشه ک نزدیک اومدنش میشه مثل روزای اول هیجان دارم 

مثلا امروز داره میاد از ۵ صبح خوابم نبرده دیگ 😍😍😍😍😍😍

تو که اینقدر دعا هات برآورده میشه میشه رعا کنی پول بیاد دست شوهرم بریم سر خونه زندگیم ازدواج کنیم یه ...

انشااله که همین طوری بشه عزیزه دلم💓

ولی من کنار آرزو هام واقعا تلاشم میکردم یعنی میخوام بکم اونجوری نیست دلم پاک باشه با دعا کارم راه بیفته واقعا ی جاهایی خیلی زحمت کشیدم 

عزیزم همیشه تو زندگیت یاد بگیر وقتی باهات صحبت شد صحبت کنی اگر تا به حال کسی بهت این آموزش رو نداده ...

اهاااان 😂😂😂شمارشو میگرفتی زنگش میزدی میگفتی نه اینکه وقتی اسی تاپیک عمومی تو محیط مجازی زده واسمش تبادل نظره بیایی حرف بزنی 

نمیخاد راجب تربیت خودم بچه ایندم نظری بدی 

ادمای مث تو اینقد ندید بدید هستن یه لواشکم بدستشون میرسه وای وای لواشک خریدم خدا خبت کنه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن