2777
2789
عنوان

رابطه بعد ۶ سال دوستی 💔🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3784 بازدید | 91 پست
اگر بچه ندارید پیشنهاد میکنم بچه دار بشید ...وقتی بچه بیاد تمام هدفهای زندگیتون سلامتی و خوشبختی بچه ...

دیکه انقدر مرفه نشدیم که بچه دار شیم

تا خرخره تو قسط دادن گیر کردیم..بیاریم حداقل ۳ ۴ سال دیگه 

چقدر خوب فهمیدی دردمو🤍

متاسفانه مشکلت مشکل جدی منم هست. اگر زندگی منو ببینی پیش خودت فکر کنی دیگه هیچ چیزی توی دنیا نمونده که من دلم خواسته باشه و نداشته باشم.... من با همسرم هم خیلی رابطه ی خوبی دارم خیلی آدم خوب و بی نقصی . نمی‌دونم مشکلم از چیه دچار روز مرگی شدم یا چی. . . هربار میگم مثلا فلان ماشین جدیدی ک کمپانی فلان داده بخرم دیگه حالم خوب میشم . اگر سفر به اونجارو بزن دیگه خوب میشم اگر فصل عوض بشه من دیگه اوکی شدم....ولی همشون به وقوع می‌پیوندن و من از این احساس پوچی خلاص نمیشم ک نمیشم که نمیشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت آخه تو داستانی که نوشته بودی مشکلتون بیان کردی اصلا پیدا کردن مشکلت کار سختی نیست 

مساله اینه چرا حس خوبی به زندگی ندارم

منی که شدم الگو واسه ی سری آدمای دورم خودم خوشحال نیستم اصلاا

استارتر اگر میخوای احسای پوچی نداشته باشی، یکی ازراه هاش اینه، دنبال کمک و دستگیری از دیگران باشی، هرجوری که میتونی.. حتی مثلا با تدریس خصوصی رایگان یا هزینه ی خیلی پایین (حتما نباید مالی باشه) و تو ذهنت فقط به خشنودی خدا فکر کن، به خاطر قدردانی و سپاس از اینمهمه لطفی که بهت داشته... 

با کمک به دیگرات حس خیلی خوب و راضی کننده ای به انسان دست میده 

اینم بگم کسی که همیشه یاد خدا تو زندگیش پر رنگه هیچ وقت حس پوچی بهش دست نمیده

راستی شما الان باید در حال برنامه ریری برای عروسیت باشی 😍 

اوهوم درسته واقعا تفریحامم دارم مثلا با همسرم  میریم باشگاه ۳ روز در هفته بهدش گاهی وقتا میریم ...

آبجی این یه حسه بد شده برات یه مشکل بزرگ شاید خودت متوجه نشی ولی این حس بد یواش یواش و از بچگی توی روحت رخنه کرده یه جا گفتی:

اینقدر درس خواندم که نمونه دولتی قبول شم.

خب شاید این یه جمله ی ساده باشه ولی عمیق که بهش نگاه کنی تو حداقل یک سال استرس کشیدی تو چند مدت خودتو ممکنه حبس کرده باشی و فقط به درس فکر کرده باشی . 

شما مدوام با این استرس ها سرو کار داشتی تا الان که برات واقعا یه مشکل بزرگ شده و داره خودشو نشون میده .

شما فقط یه راهکار داری

متاسفانه مشکلت مشکل جدی منم هست. اگر زندگی منو ببینی پیش خودت فکر کنی دیگه هیچ چیزی توی دنیا نمونده ...

منمم🥲🥲

تازه ماشین شاسی بلند خریدم

محل کارمون قسطی دادتش اصلاا ذوق ندارم

ببین فقط حرف اینایی ک گفتن بچه بیار رو اصلا گوش نده . همین مونده به این شرایط یه افسردگی هم اضافه بش ...

نه بابا واقعا نمیتونم بیارم

اوضاع مالی مون اونقدرا خوب نیس که از پس بجه بر بیایم تازه خودم داغونم از لحاظ روحیه

متاسفانه مشکلت مشکل جدی منم هست. اگر زندگی منو ببینی پیش خودت فکر کنی دیگه هیچ چیزی توی دنیا نمونده ...

حسود نیستما ولی چقد تو حرفات پز زیادههه

بابا فهمیدیم بسه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
دیکه انقدر مرفه نشدیم که بچه دار شیم تا خرخره تو قسط دادن گیر کردیم..بیاریم حداقل ۳ ۴ سال دیگه  ...

چی بگم والا ...از نظر من آدم وقتی به یه حدی از نرمال و روان بودن زندگی میرسه دیگه یعنی  باید دنبال ساختن زندگی برای بقیه باشه ..حالا ممکنه این آدم بچه ی آدم باشه یا کمک به نیازمندان و .....یا حتی حیوانات ...

شما هنوز به روان بودن زندگی نرسیدید چون به گفته ی خودتون تا خرخره تو قسط هستید ...

ولی بچه یه چیز دیگه است ...بهش فکر کنید حتما ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
امتحانش نکردم سهی میکنم انجام بدم 😍 مرسی عزیزم 

منم با نظرایشون موافقم حتما امتحانش کن حس خبی میگیری

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن