2777
2789
عنوان

رابطه بعد ۶ سال دوستی 💔🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3784 بازدید | 91 پست
عزیزم همیشه تو زندگیت یاد بگیر وقتی باهات صحبت شد صحبت کنی اگر تا به حال کسی بهت این آموزش رو نداده ...

دو روزه عضو شدی اومدی رویا بافی میکنی واسه خودت ادم دروغگو 😂

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
نه 

برو مشاوره این چیزی نیست که با دوتا جمله حل بشه هر چی هست از کودکی درونت مونده و الان فقط میتونی خودتو گول بزنی که نه چیز خطرناکی نیست . ولی متاسفانه فوق العاده خطرناکه و در شرایط ضعف روحی باعث خودکشی میشه پس برو خوهشا جدی بگیرید خیلی خطرناکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مشاوره این چیزی نیست که با دوتا جمله حل بشه هر چی هست از کودکی درونت مونده و الان فقط میتونی خود ...

اوهوم درسته واقعا بابد دیدمو به زندگی تغییر بدم 

اونم ب این راحتی نیست باید کمک بگیرم

پاپتی دهاتی برو گمشو ولایت . تو تایپیک هات دیدم مروج صیغه هستی . پاپتی های مثل تو ارزش صحبت ندارن. ش ...

خخخخ شعوروووو باش خانم مولتی میلیاردر بدبخت

داشتی تو رویا زندگی میکردی  لوک خوش شانس یکی زد در پوزت حالت گرفته شده وراجی میکنی حق داری 😂😂😂

هرچی که بگی حق داری پماد سوختی بدم خدمت؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
پاپتی دهاتی برو گمشو ولایت . تو تایپیک هات دیدم مروج صیغه هستی . پاپتی های مثل تو ارزش صحبت ندارن. ش ...

لابد خودت ازهمون دو هزاریایی هستی ک صیغه میشی اینقدر بهت بزخورده نه نگران نباش ما درامدکارشما دوهزاریارو رواج نمیدیم هزچی هست زیز شما دوهزاریاست لوک خوش شانس 😂😂😂😂😂

باز بعدی خاستی رویا بافی کنی صبرکن صبرکن یکی دو روز ازعضویتت بگذره بعد شروع کن به رویابافی خانم دوهزاری اینجاکسی گوشاش مخملی نیست 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالام  لوک خوش شانس مث عقده ها برو تاپیکام زیر رو کن بزنی توصورتم ادمای مث تو که عقده این همینن 😂😂😂😂😂😂

پمادم یادت نره بزنی به خودت

یجور میگه اختلاف طبقاتییییی😂😂

حالا در واقعیت بببینی یه پیر دختر مو سفید که سیبیلاش مث سیبیلهای اکبر قصابه 

بعد میاد تومجازی چوس چوس میکنه وای من ماشین اخز مدل دازم وای من بهترینارو دارم وای من علم بلم😂😂😂

اخه یکی نیست بگه ندید پدید کسی که هممیشه اب میخوره نمیاد همه جا جار بزنه دروغگو لوک خوش شانس 

یجور میگه اختلاف طبقاتییییی😂😂 حالا در واقعیت بببینی یه پیر دختر مو سفید که سیبیلاش مث سیبیلهای اک ...

@__aphrodite__ هخخخ خفه شدی لوک خوش شانس

میفهمم حالتو منم همیشه فوبیای اینو دارم که به این پوچی برسم و هر چی بخوام داشته باشم و مشکلی نباشه 

زندگی با همین بالا و پایین هاش قشنگه

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم