2777
2789
عنوان

رابطه بعد ۶ سال دوستی 💔🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3784 بازدید | 91 پست

عزیزکم خوشی زده زیردلتون

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی

سلام استارترخداروشکر که به هرچی میخواستی رسیدی

من در جریان رابطه ت با خدا نیستم

اما اگر خوب نیست سعی کن بهترش کنی 

آدما به هرچیزی هم که می‌خوان و براش تلاش میکنند برسند بعداز یه مدت دلشون رو میرنه الا خدا 

اون مارو برای خودش آفریده پس مطمئن باش اگر یه قدم هم بهش نزدیک تر بشی ۱۰۰برابر حالت بهتر میشه تجربه شو داشتم 

وویس های استاد محمد شجاعی خیلی می‌تونه بهت کمک کننده باشه سرشار از آرامش من خودم مثل از نظر روحی داغون بودم خیلیم تلاش کردم حالم بهتر شده نشد روانشناس هم رفتم اما نشد اما وویس های استاد شجاعی کمکم کرد رابطه م با خدا بهتر بشه و به دنبالش حالم بهتر بشه 

@archive_ostad_shojae اینم لینک کانالشون توی ایتا هست

البته سایت montazerتو اینترنت سرچ کنید هم هست 

امیدوارم موفق باشید و حالتون خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.