2777
2789
عنوان

رابطه بعد ۶ سال دوستی 💔🥲🥲

3784 بازدید | 91 پست

یادمه ۱۴ سالم بود کل ارزوم این بود مدرسه نمونه دولتی قبول شم، 

بعد رفتم مدرسه نمونه دولتی همش تلاش میکردم معدلم خوب باشه شاگرد دوم یا سوم شدم

سال کنکور میگفتم خدایا داشنگاه دولتی روزانه فلان رشته قبول شم، قبول شدم

رفتم دانشگاه آرزو میکردم با یه پسره خوب آشنا شم واسه ازدواج آشنا شدم بهترین پسری که تا حالا دیدم تو زندگیم نصیبم شد که عاشقم شد

بعد ی مدت میگفتم خدایااا دانشگاهم زود تموم شه واسه ارشد بخونم ۷ ترمه تمومش کردم بالافاصله ارشد داشنگاه دولتی تهران رشته ای که میخواستم قبول شدم همزمانم دوست پسرم داشت با من رشد میکرد اونم سربازی رفت ارشد قبول شد

سال اول ارشد مدام دعا میکردم ی شغل خیلی خوب نصیبم شه که از قضا شد 

بعدش همش نگران پایان نامم بودم که چی میخواد بشه با هر بدبختی ای بود همزمان با کارم تونستم تمومش کنم راحت شم

بعدش میگفتم چرا ما انقدر دوستیمون داره طولانی میشه چرا عقد نمیکنیم دو سه هفته بعد دفاع پایان نامم اومدن خواستگاریمو یه مدت بعدشم عقد کردیم

بعد هی نگران خونه بودم که واییی خونخ گرون شده ما نخریدیم 

خلاصه ۶ ماه بعد عقد رفتیم خونه مونم خریدیم

کل آرزوهای من تو زندگی برآورده شد اما احساس پوچی میکنم

همه بهم میگن تو خیلی خوش شانس و پر تلاشی اما خودم احساس خوبی ندارم تو زندگی 

چیکار بابد کنم؟؟ همش میگم ته زندکی چیه؟؟

الان باید رو ابرا باشم با پسری که این همه سال دوست بودم عقد کردم ولی....🥺

😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هیچ حسرتی تو دلت نمونده عزیزم به هرچی که میخواستی رسیدی دیگه چی میخوای💋

دقیقا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تلاش و موفقیت خوبه شما آدم موفقی هستی دیگه وقتشه با کسی که دوسش داری خوشحالم باشی برا تفریح هم برنامه بچین

زندگی یعنی تلاش کردن و رسیدن بهشون یعنی شاد بودن یعنی طوری زندگی کنی ک خدا ازت راضی باشه و هر چیز دیگه ای که بهت آرامش میده

خدایا شکرت🩷

یه سفر برین.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خوشی زده زیردلت 

اگ جای من بودی ۸سال بایکی دوست بودی سختی بدبختیایی عالم ادم میکشیدیی تهشم میدیدی نخیر نمیخادبشه قسمت هم بشین چی میگفتی بروخداتوشکرکن حداقل به ارزوهات رسیدی 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

منم هیچ حسرتی ندارم زندگیم آرزوی خیلی هاست از هرچی بگی من تاپ ترین و بهترینش رو دارم. ولی گاهی از حس پوچی گریه میکنم. میگم تهش چی ی روز قرار بمیرم ک چی اصن این همه دم و دستگاه و زار زندگی چی میشه... بخدا فک و فامیلا بهم میگن لوک خوش شانس