2777
2789
عنوان

رابطه بعد ۶ سال دوستی 💔🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3784 بازدید | 91 پست

چون قدر چیزایی که داری رو نمیدونی. و همش تو آینده ای . از چیزایی که داری استفاده نمی کنی و دنبال چیزایی هستی که نداری . 

یه ذره هم برای خودت وقت بزار باهم خوش بگذرونید . تو خیلی موفقی آفرین ولی مراقب باش چیزی که داری از دست میدی عمرته .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه استراحت به خودت بده،این همه تلاش و جنب و جوش توانی برات نذاشته...زندگیت و نرمال کن...فکرت و آزاد کن...دائم همه اش در حال فکر کردنی،این کار و کنم،این کار و نکنم...

عقل فرمانروای من است...

اگر بچه ندارید پیشنهاد میکنم بچه دار بشید ...وقتی بچه بیاد تمام هدفهای زندگیتون سلامتی و خوشبختی بچه تون میشه و اونوقت انرژی و انگیزه ی بیشتری برای ادامه زندگی دارید ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
چون قدر چیزایی که داری رو نمیدونی. و همش تو آینده ای . از چیزایی که داری استفاده نمی کنی و دنبال چیز ...

اوهوم درسته واقعا تفریحامم دارم مثلا با همسرم  میریم باشگاه ۳ روز در هفته بهدش گاهی وقتا میریم بلال میخوریم  میگردیم

مدام مسافرتیم 

هر شب کلی باهم وقت میگذرونیم اینارم دارم تو زندگیم

ولی با همه اینا این حس بدو دارم

یه استراحت به خودت بده،این همه تلاش و جنب و جوش توانی برات نذاشته...زندگیت و نرمال کن...فکرت و آزاد ...

نرماله زندگیم من آدم خرخونی نیستم به موقعش تلاش می‌کنم 

سره بزنگاه

همونجور که تند تند اینهمه دستاوردو تایپ کردی

داری تند تند به اینده میری 

تو از چیزایی که داری خیلی راحت نوشتی و رد شدی

خودت نوشته هاتو بخون

چه بی اهمیت و ساده نوشتی رد شدی

یکم تو داشته هات ریز شو

یکم قدر داشته هاتو بدون

البته من ادم باسواد روانشناسی نیستم شاید اشتباه بگم

ولی من چیزی که تو ذهنم اومد با خوندنت این بود

در لحظه و زمان حال زندگی نمیکنی