2777
2789
عنوان

خواستگار اومده برام بیان یه لحظه

190 بازدید | 18 پست

بچه ها من ۵ ماهه رسما جدا شدم ولی دوسال و نیمه کلا جدام و پیش خانوادمم ۲۷ سالمه

امروز دو تا خانم مثلا برای خواستگاری اومدن خونمون ، 

من چون ازدواج اولم کاملا سنتی و بدون هیچ شناختی بود و خیلی باعجله جواب مثبت دادیم آخرشم خیانتکار و دروغگو ورفقیباز دراومد ، دیگه دوست ندارم سنتی ازدواج کنم اصلا از ازدواج میترسم با خودم تصمیم گرفتم تا آخر عمرم تنها زندگی کنم 

یکی ازاین خانما مامان پسره بود میگفت زنش قبلا تصادف کرده فوت شده ۳۲ سالشه خونه و ماشین داره و شغلش آزاده درآمدش ماهانه حدودا ۲۰ الی ۳۰ هست

مامانم بهشون گفت حالا بعدا زنگ بزنید تا اطلاع بدیم بیشتر آشنا شیم یا نه 

ولی من دیگه از ازدواج زده شدم طاقت ندارم که دوباره طرف بد از کار دربیاد من برای بار دوم تحمل طلاق رو ندارم احساس میکنم جامعه به گند کشیده شده و هیییبچکس صداقت و درستی نداره و متعهد نیست میخوام رد کنم بره حوصله خودمم دیگه ندارم چه برسه به یکی دیگه

بزور دارم درس میخونم و ترمای آخرم میخوام مستقل شم و پیشرفت کنم از هر چی مرده بدم میاد 

ولی از طرفی میترسم وقتی سنم بالا رفت وقتی همه از دور و برم رفتن از تنهایی میترسم اما به هیچکس دیگه اعتماد ندارم 😭

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

به نظرم اگه از نظر کلی اوکیه بدون جار زدن و عمومی کردن خواستگاری به مشاور ازدواج مراجعه کنید

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم

با این ذهنیت بهتره یکم زمان بگذره به خودت فرصت بدی آروم بشی

ولی این یادت باشه قرار نیست مثل دفعه بعد سریع حواب مثبت بدی فردا شب عقد، هفته بعد عروسی

چند ماه نامزدی برای شناخت حداقل در نظر بگیر به علاوه چند ماه اشنایی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه کم زمان بده که آشنا بشی و بگو که فقط برای آشناییه اصلا بله نیست. توی این مدت درست هم تموم میشه و مستقل میشی و از طلاقت هم فاصله میگیری.

مطمئن شو همسر قبلیش واقعا فوت کرده یا اگه طلاق گرفتن دلیل چی بوده و چرا به شما اینطور گفتن. ببین بچه داره یا نه. افسرده نباشه. اگه امکانش هست یه پرس و جویی از خانواده همسر سابقش بکنین که رفتارش و شخصیتش چطور بوده.

من هم اوایل طلاقم دل خوشی از مرد جماعت نداشتم ولی بعد از چند سال ازدواج کردم و الان دخترم کلاس پنجمه. همونطور که همه ما خانم ها مثل هم نیستیم همه آقایون هم مثل هم نیستن. این بار با چشم باز و آگاهی ازدواج کن ایشالا خوشبخت بشی همه خاطرات بدت پاک بشه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
یه کم زمان بده که آشنا بشی و بگو که فقط برای آشناییه اصلا بله نیست. توی این مدت درست هم تموم میشه و ...

وای کاربری سال ۸۷😍

ممنونم ازت عزیزم حالا بازم یکم فکر کنم نمیدونم مامانمم همینو میگه 

میگه یکم تحقیق ایناکنیم اصلا ببینیم کی هستن 

خیلی کم حوصله و بی اعتماد شدم به عالم و آدم دیگه شک دارم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

عزیزم نه به شوری قبلی، نه به بی نمکی الانبا طرف یه مدت آشنا شو، مشاوره قبل ازدواج بروبعد تصمیم بگیر

دقیقا قبلی انقدر زود پیش رفت و انقدر ۶ سال سختی کشیدم الان اسم ازدواج میاد تنم میلرزه 

چی بگمبا این ذهنیت بهتره یکم زمان بگذره به خودت فرصت بدی آروم بشیولی این یادت باشه قرار نیست مثل دفع ...

فکر میکنم تو همون زمان شناخت و آشنایی هم نمیشه خوب طرف رو شناخت چون همه دورور شدن هیچکس صداقت نداره 

حسابی باید بشناسیش موقعیت مالیش خوبه الکی رد نکن بعدا پشیمون میشی زندگیم سخت نگیر ادم همیشه جوون و ...

از ازدواج مجدد میترسم خیلی میترسم 

فکر کن یه درصد دوباره زندگیم خراب شه فکر کن دوباره راه دادگاه و قانون 

خیلی سخته 😑

به نظرم اگه از نظر کلی اوکیه بدون جار زدن و عمومی کردن خواستگاری به مشاور ازدواج مراجعه کنید

مشاوره فایده داره ؟

ازدواج اول نرفتم مشاوره 

برو مشاوره تحقیق کن باهم رفت و آمد کنید بعد ازدواج کن

شهرمون کوچیکه رفت و آمد بشه و ازدواج انجام نشه حرف درمیارن