2777
2789
عنوان

تنبلی و اهمالکاری

1236 بازدید | 65 پست

مرد ۴۳ ساله ای هستم، زنمو ۵ سال پیش طلاق دادم.

در کل اهمالکار و سهل انگارم. الان افسرده ام نه زنی نه بچه ای.

حوصله غذا خوردنم ندارم. شبا کار می کنم و روزا کلا می خوابم. حوصله هیچ کاری ندارم.

حتی نمی رم یه آفتاب بگیرم. روز به روز افسرده تر میشم.

نمی دونم چکار کنم.

لطفا راهکار ندین چون نمی تونم اونا رو اجرا کنم.

یه چیزهایی در من مرده و اگه جرات خودکشی داشتم، می کشتم خودمو.

یه قسمت وجودم که قدرتی نداره میخواد زندگی کنه ولی یه قسمت قدرتمندترم نمی خواد زندگی کنه .

به ظاهرم هم اهمیت نمیدم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی دارید ، افسردگی،  اصطراب ، اهمال کاری اینا علامتن،مثلا بیش‌فعالی یکی از علائمش اهمال کاریه .حتما تشریف ببرید روانشناس

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خب اگه میخوای راهکار ندیم الان دیگه چرا تاپیک زدی ‌ ؟ 

منظورم اینه قدرت اجرای کوچکترین راهکارم ندارم. الان گشنمه حال ندارم غذا بخورم یا برم پارک یا حتی آب بخورم. مگه مجبور بشم.

افسردگی دارید ، افسردگی،  اصطراب ، اهمال کاری اینا علامتن،مثلا بیش‌فعالی یکی از علائمش اهمال کا ...

نمیدونم چرا نمی تونم برم. انگار می خوام یه خودکشی تدریجی کنم و لیاقت خوب شدنو ندارم

نمیدونم چرا نمی تونم برم. انگار می خوام یه خودکشی تدریجی کنم و لیاقت خوب شدنو ندارم

بله خوب ، افسردگی همین کار و ب آدم میکنه،  زنده ای ولی حس زندگی نداری ، ولی موضوع اینه میشه خوب شد ، با دارو و روان درمانی ، اصلا انگار یه عینک سیاه و از رو چشمات برمیدارن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

پس اگه جای مردی بودی که خانمش بعد10سال زندگی مشترک بهش خیانت میکنه اونم باپسرداییش اونوقت به چه حالی میشدی؟؟؟؟اینوگفتم بدونید بد از بدترم هست

ولی اون دست به زانو گذاشت و بلند شد درسشو ادامه داد کارشو عوض کرد و ازدواج کرد (همسرخودمو میگم)

ازهرجایی شروع کنید خوبه سال بعد و سالهای بعد با این روال فقط حسرت و حسرت روزهای ازدست رفته میمونه به دل ادم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

منظورم اینه قدرت اجرای کوچکترین راهکارم ندارم. الان گشنمه حال ندارم غذا بخورم یا برم پارک یا حتی آب ...

ببین دوتا راه بیشتر جلوت نیست یا اینکه همین جوری پیش بری و اینقدر پیش بری که تبدیل شی به یه مرده که نفس میکشی  چون از یه جایی به بعد دیگه حال نداری حتی شبا هم بری سرکار 

یا اینکه نمیخوام به خودت برسی وقت روان پزشک بگیری بری تحت درمان قرار بگیری چون متاسفانه تو سنی هم نیستی که کسی بخواد کمکت کنه و فکر نمیکنم کسی رو هم داشته باشی تنها کاری که باید بکنی مراجعه به روانپزشکه 

فک کنم حوصله اش نیومد بمونه سر تایپیک و جواب بده حتی

اره دقیقا