2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد 😍یعنی حاملم؟

462 بازدید | 53 پست

بعد۴سال دیروز عصر بی بی چک زده بودم دوتاخط قرمز شد حتی Tپررنگ تریعنی من حاملم؟

٢این برج پریودم بود ک لکه کم داشتم بعدچندروز رابطه داشتیم بعدرابطه دیدم یکم خون اومد و دیگ چیزی ندیدم .سینه هام متورم شده وزنم ٢کیلواضاف شده کمردرد پریودی هم دارم تاحدودی یعنی میشه خداجوابمو داده باشه .دوتابی بی زدم هردو سریع خطاشون پررنگ افتاد😍😍

توزخدا حامله ای واسه حاا من دعا کن😭😔😔الهی سلامت بیاد بغلت

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توزخدا حامله ای واسه حاا من دعا کن😭😔😔الهی سلامت بیاد بغلت

دورت بگردم انشاالله ک حامله باشم باچشای گریونم دیروز برای همه ازخداخواستم دامنشون سبز بشه الهی ک ب حاجت دلت برسی عزیزدلم😍😘

دورت بگردم انشاالله ک حامله باشم باچشای گریونم دیروز برای همه ازخداخواستم دامنشون سبز بشه الهی ک ب ح ...

من بچه نمیخوام

حال خوب میخوام

خدانکنه

حامله ای ایشالا عزیزمم 

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
من اگر جواب گرفته باشم شهدای گمنام حاجتمودادن قبلش رفتم گلزار شهدا ..انشاالله بحق خون پاک لاله های ح ...

منم برم پیش شهیدا؟؟؟

از حال بدم اعتقادمو از دست دادم😭😭😭