2777
2789
عنوان

تجربه من ازخوندن سوره بقره برای باطل

| مشاهده متن کامل بحث + 29120 بازدید | 190 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوره بقره خوندم برای باطل کردن سحر و صداشو داخل منزل پخش میکردم واقعا بینظیره

سلام عزیزم من یکبار اشتباه کردم مجازی یک رمال برام ف*ال گرفت میخوام سنگینیش از زندگیم بره یا اگه کسی دعابرام نوشته موثره دراونصورت؟خیلی نیاز دارم بهش

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

سلام عزیزم منم شروع کردم ب پخشش و اذیت میشیم خواستم بدونم شما بعد چهل روز تاثیری دیدی؟زندگیت بهتر شد ...

سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم، خواستم ببینم شما از سوره ی بقره نتیجه گرفتید؟؟

مدتی هست که مشکلات زیادی دارم، البته شاید قبلا هم بوده اما الان شدت گرفته و مثل گره کور شده

میخ استم سوره بقره رو پخش کنم. اما دیدم دوستان دارن میگن اذیت شدن و ... 

ی مقداری میترسم !

خواستم ببینم نتیجه گرفتید اگر نتیجه بده ارزش داره

ممنون میشم راهنمایی ام کنید ❤

بله عزیزم همینطوره میخوان که ادامه ندی وجابزنی

عزیزم یه سوال من بخاطر شرایط زندگیم داعم تو یه خونه نیستم نصف هفته تو یه خونه نصف همفته واخرهفتها تو یه خونه دیگه ام زندگی میکنم حالا چجوری مداومنچت کنم تو پخشش

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من 3 ساله ازدواج کردم چندماه قبل یکی از فامیل های همسرم بهم زنگ زد گفت میخوام یه چیزی بگم من خبردارم مادرشوهرت و دامادش برای شما دعا گرفته که ازدواج نکنید

منم خندیدم گفتم والا من اعتقاد ندارم الانم که ازدواج کردم بره بسوزه

گفت سنگینیش تو زندگیت هست

مثلا میلی به رابطه ندارین

یا وقتی خونه ای احساس خفگی داری وقتی میری بیرون احساس خوشایند داری

وقتی مادرشوهرت چیزی میده  تو خونتون دعوا میشه و ...

هر چی می گفت من می خندیدم

آخرش گفت نمیخواد کاری کنی فقط سوره بقره رو بذار تو خونه پخش بشه حتی وقتی نیستین

منم اینکارو کردم

3 سال بود دچار واژینیسموس بودم بدنم انقباض داشت اون از بین رفت

احساس خفگی تو خونه از بین رفت

ولی هنوزم مادرشوهرم هر چی میده تو خونمون دعوا میشه...   

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عزیزم یه سوال من بخاطر شرایط زندگیم داعم تو یه خونه نیستم نصف هفته تو یه خونه نصف همفته واخرهفتها تو ...

اشکالی نداره عزیزم میتونی اون روزایی که خونه هستی هم پخش کنی هم خودت به ایات توجه کنی ولی روزایی که خونه نیستی هندزفری بذاری گوش کنی

من 3 ساله ازدواج کردم چندماه قبل یکی از فامیل های همسرم بهم زنگ زد گفت میخوام یه چیزی بگم من خبردارم ...

دائم بذارخونتون پخش بشه بذار روی دور تندحدودیک ساعت ونیم زمان میبره هرروز۵بارآیه الکرسی بخون واگه میتونی سوره یس روبه نیت دفع کارهای شردیگران ورفع چشم زخم بخون خیلی اثرداره اگرنتونستی این کاراروانجام بدی ۷۰بارآیه ۳۳الرحمن روبخون فوت کن به آب بریزجلوی درورودی وگوشه های خونتون ذکریامانع ۱۶۱باربگوبعدازنمازصبح وازخدابخواه مانع بشه ازاثردعا روی خودتون وزندگیتون این ذکرخیلی تاثیرداره مخصوصااگردائم هرروزصبح بگید

سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم، خواستم ببینم شما از سوره ی بقره نتیجه گرفتید؟؟مدتی هست که مشکلات زیا ...

سلام گلم خوبی اره من اولش ک گذاشتم تا چهار روز اول خیلی اذیت بودیم تازه با همسرم یه دعوایی هم شد بینمون خیلی اپند۴روز اول خیلی خیلی سنگین بودیم ولی از اون ب بعد بهتر شد شاید باور نکنی معجزه زندگیم شد سوره بقره و بعد اون اتفاقاتی خوب پشت سر هم اتفاق افتاد خداروشکر خیلی های زندگیم از قبل بهتر شد از روز ۳شنبه ب مدت ۱۱روز بذار بعد دوروز استراحت کن دوباره چهل روز بذار بعدش فکر کنم باید یک روز استراحت بدی دوباره چهل روز بذاری