2777
2789
عنوان

تجربه من ازخوندن سوره بقره برای باطل

| مشاهده متن کامل بحث + 29106 بازدید | 190 پست

سلام ببخشید شما در مورد چله سوره بقره تاپیک زدید، من همسرم خواهان زیاد داشته، ایشون از من همیشه فراری هست اصلا نمی تونه با من یک جا زندگی کنه و برای فرار از من همیشه خودش رو مشغول کاری می‌کنه که منو نبینه جدیدا این حالت ش بیشتر شده می خوام بدونم سوره بقره رو به چه صورت شروع کنم و توی چه زمانی  شما خودتون جواب گرفتید؟ کمی می ترسم چون شک ندارم همسرم رو طلسم کردن

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید شما در مورد چله سوره بقره تاپیک زدید، من همسرم خواهان زیاد داشته، ایشون از من همیشه فرار ...

سلام عزیزم بله خودم انجام دادم قبل غروب صوتش روپخش کنیداگرنمیتونید دورمعمولی گوش بدید بذار روی دور تند ولی جوری که کلمات واضح باشن وبهش گوش بدید بوونیدروزی ۵۰آیه ازسوره رو هم بخونیدوبعدش نیت کنیدوبگیدبه نیت دفع شه سحروجادوازهمسرم فلانی( اسمشوبگید)

یااینکه هرروزسوره یس بخونیدبنیت دفع سحروبستگی وچشم زخم

سوره مزمل روهم بخونیدبه نیت اینکه مهرتون به دل همسرتون بیفته میتونیدموقع خوندن به آب یاشیرینی بدمیدبدیدبخوره انشالله مشکلتون برطرف میشه

بعد از هر نماز به لطف خدا سوره هایی که امام صادق ع در حدیثی فرمودن رو میخوندم به خداوندی خداقسم یعن ...

بببخشید  من درست متوجه نشدم با این توضیحاتی که شما گفتید و استارتر گفتن حالا بخونیم و مداومت کنیم به خوندن یا نخونیم؟ من که هنوز شروع نکردم ولی خیلی وقته می‌خوام شروع کنم. این کارو انجام بدم و یا اینکه چون هنوز شروع نکردم اصلاً انجام ندم ؟راهنمایی می‌کنید

بببخشید من درست متوجه نشدم با این توضیحاتی که شما گفتید و استارتر گفتن حالا بخونیم و مداومت کنیم به ...

عزیزم نترس انجام بده هیچ مشکلی بوجودنمیادبه سروصداوچیزایی که میبینی اهمیت نده برای کسی که مشکلات ماورایی پیش اومده مثل سحروطلسم سنگین و..شایدیه چیزایی اتفاق بیفته که باخوندن سوره های قرآن خداونداون شجاعت روبه دلت میده به شرطی که همیشه به یادداشته باشی هیچ قدرتی بالاترازقدرت خدانیست مثلاتوذهنت بیارقدرت خدااندازه ی دریاست واین موجودات ماورایی وسحروطلسم وموکل اندازه ی قطره هم نیستن مطمئن باش به این چیزی که میگم بعدشروع کن اگرنمیتونی سوره بقره گوش کنی سوره یس روهرروز بخون مثلابگو۱۴روزپشت سرهم سوره یس میخونم به نیت دفع سحروطلسم ونحسی وچشم زخم بعدشروع میکنی به خوندن اگه بتونی نمازشب بخونی که اونم خیلی عالیه