2777
2789
عنوان

مُرده پرست ها بیاین

180 بازدید | 7 پست

ار میها عزیز بویی

(اگر میخا عزیز باشی)

مَر بمیری یا دیر بویی

(مگه بمیری یا دور باشی)

ای خدا یه چه دوس داشتنیه هه که نیست عزیز مویی

(ای خدا این چه دوست داشتنیه که هر وقت نیستت عزیز میشی)

آهنگ مُرده پرست لری

(تا زنده هست همه پشت سرش غیبت و تهمت میزنن وقتی که مُرد همونا میرن سر خاکش میگن دیگه آدم به خوبیش پیدا نمیشه میان واسش استوری میزارن بالا عکسش مینویسن خوبان همه رفتند)

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!

چه ربطی داره آدم وقتی یه چیزیو نداره قدرشو میدونه

همین

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره آدم وقتی یه چیزیو نداره قدرشو میدونه همین

نخیر آدم با نداشتن بعضی چیزا تازه خودشو پیدا میکنه میفهمه اشتباه میرفته.

روی همه موضوع صدق نمیکنه حرفتون.

وااای اره دقیییقااا تا زندس پشت سرش حرف میزنن چشم ندارن ببیننش حتی.همین که‌میمیره تازه میان از خوبی ...

دقیقا همینه من طرف میشناسم بنده خدا برادراش کلی اذیتش کردن سر ارث میراث حقشو بهش نمیدادن الان که تصادف کرد مُرد هی میرن سر خاکش واسش گریه میکنن همش استوری غمگین میزارن.واسم عجیبه

نه والا ما طرف بد باشه بریم سرخاکش میرینیمو میایم😂

نه ببین اون دشمنته که اگه بمیره هم سر خاکش ایطور میکنی😅

ولی من کلا مَردُم میگم مثلا دیدم طرف میاد پیش بقیه میگه فلانی رو دیدی وضعش خوب شده دزدی کرده فلان بیسار

بعد همون فرداش بمیره میگه آدم ازش حلال تر پیدا نمیشد

نه ببین اون دشمنته که اگه بمیره هم سر خاکش ایطور میکنی😅 ولی من کلا مَردُم میگم مثلا دیدم طرف میاد ...

اینو که اره کلا ادم دو رو زیاد هست له زنده بودن یا مرده بودن نیست