2777
2789
عنوان

گفتن دختر پول پرسته😐😂

168 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش نوه خاله بابام اومد خواستگاریم و از همون اول نه خودم و نه خانوادم راضی بودیم و بابام تو رو در وایستی قبول کرد که بیان 

پسر از لحاظ چهره و استایل اوکی بود و تو همون نیم ساعتی که با هم صحبت کردیم بنظر آدم محترمی میومد😐

خونه و ماشین هم داشت، ولی برای خونه ماهی ۱۰ میلیون قسط میداد در حالی که کل حقوقش ۱۶ میلیون بود 

منم رک و پوست کنده به خودش گفتم که درآمدش برای شروع به زندگی مشترک واقعا کمه 

الان مادر پسر پشت سرم گفته که دختر پول پرستی هستم😂

شما اگر تو خونه پدرتون شرایط مالی خوبی داشتین قبول میکردین این شرایط رو؟

نه 

کار خوبی کردی رک حرفت رو زدی 

بهتر از این که الکی کوتاه بیای و ادای آدمای قانع رو در بیاری بعد که رفتی زیر یه سقف تازه بفهمی چه اشتباهی کردی و با کلی حسرت زندگی کنی

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه  کار خوبی کردی رک حرفت رو زدی  بهتر از این که الکی کوتاه بیای و ادای آدمای قانع رو در ...

نمیدونم چه فکری با خودشون کرده بودن که میخواستن با ۶ تومن برا پسرشون زن بگیرن