2777
2789

من سه ساله ازدواج کردم هر دو ازدواج دوم بودیم شوهرم یخچال ازدواجش که قدیمی و برفک زن بود رو عوض نکرده بود منم حرفی نزدم تو این سه سال بابت برفک های زیادش و جای کمش خیلی اذیت شدم بارها گفتم عوض کنیم گوش نکرده 

یه مادرشوهر بکن دارم که از هر روشی پول میکنه از دوتا پسرش دوماه پیش ۳۳۰ میلیون گیرش اومد که ۱۳۰ داد قابلمه و قاشق چنگال و اینا خرید بقیش گذاشت بانک دم به دقیقه هم به پسراش میگه فرش هام کهنه ان حالا من حس میکنم شوهرم برای تولد آخر هفته مامانش قصد خرید فرش داره باید چه عکس العملی نشون بدم دارم دیونه میشم خانما 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اسمی از مادرش نبر، با زبون خوش بگو، وای چقد دلم میخواد یه یخچال جدید داشته باشیم، خیلی خوب میشد اگه میخریدیم، خیلی اذیت میشم بااین یخچال، مطلقا اسمی از مامانش نبر ،حساس مبشه، واقعا همچین مادرایی وجدان ندارن فکر اینده و جیب پسراشون باشن، کلا سعی کن زیاد خرج کنی،ارایشگاه ،لباس ، حالا اشکال نداره ادم کمک مادرش باشه ،ولی نه دیگه مادرم بخواد سواستفاده کنه

ببین اسمی از مادرش نبر، با زبون خوش بگو، وای چقد دلم میخواد یه یخچال جدید داشته باشیم، خیلی خوب میشد ...

شما مامانشون رو نمیشناسی خیلی بی وجدان هست کارایی کرده که هر پسری بود اسمشو به زبون نمی‌آورد بخدا عید براش تلوزیون گرفتن من و جاریم جیک نزدیم اخه پس زندگی خودمون چی😭

با دعوا چیزی درست نمیشه مخصوصا این آقایی که می گی داد و بیداد می کنه 

امروز تو زمان مناسب بهش بگو دو تا کار مهم داریم انجام بدیم اول اینکه یخچال رو عوض کنیم بعد یه مقدار کمک مامانت کنیم.

اگر برای مادرش فرش خریده باشه این طوری لو میده 

اگر گفت خودم  برای مادرم فرش گرفتم  بگو پس هدف بعدی رو حتما خرید  یخچال بذار چون هر بار برفک می زنه کلی دردسر پاک کردن داره و بوی بد ایجاد می کنه. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم....