2777
2789
عنوان

اگه تو دنیا هیچکس حمایتتون نکنه چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 56 پست

من یه ادمیو چهار ساله دارم که وقتایی که تحت فشار عصبیم ناراحتم فقط با اون حرف میزنم هزار بارم خواستم ازش جدا شم ولی با یه اتفاق بد برام یا مسائلی که بهمم میریزه دوباره میرم سمتش این موضوع انقدر برام اونقدر بزرگ و حیاتیه که نتونستم بذارمش کنار و پی یه رابطه بی نتیجه و بلاتکلیف رو به تنم مالیدم

الان خیلی ناراحتم .من سرکار که با کسی صحبت نمیکنم و دلخوریام پیش خودم جمع می کنم و خونه ام خب کسی ند ...

عزیزم بارها و بارها سفارش شده از مشکلات با کسی درد و دل نکن .ببین دوست آشنا میشنون و سرکوفت میزنن .من نامه برای خدا مینویسم و در کنارش با روانشناس که درمانگری میکنه .خانواده دوست همکار هیچ وقت نباید از مشکلات بدونن .درمانگر که نیستن ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قبل از تایپیک همین نظر داشتم .ببین قبلا اینکارا کردم .بعد میگفتن همش دست به دعایی .کلا حریم شخ ...

تو نُت گوشیت حرفات رو بنویس تا خالی بشه دلت بعد هم دلیت کن 

من امتحان کردم خیلی موثر 

نه پشیمونی داره که چرا این حرفو به فلانی گفتم نه کسی بهت حرفی میزنه 

خودتم آروم میشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پس انگار مشکل همه ایرانی هاست 

درد و دل را سالهاست بوسیدم گذاشتم کنار

ولی بر حسب وظیفه ی دختری

هر روز به مادرم زنگ می زنم( اونا زنگ نمی زنند)

خوب زنگ که می زنم می دونم مامانم پنهان کار است و چیزی بروز  نمیده

خودم یک کم باهاش حرف می زنم

مثلا امروز گفتم دیروز مامان زود قطع کردم چون استرس داشتم دیر نرسم مدرسه

بچه ام نگران بشه

بعد گفتم فلان روز با مدیر کار داشتم 

با اینکه داخل مدرسه بودم بچه ام دلواپس شد

یکهو مامانم گفت : اووووو مشغول حرف زدن که میشی دیگه ....

البته اجازه ندادم حرفش را ادامه بده

ولی چیز خوبی نمی خواست بگه 

هرگز تاییدم نکردن

هرگز دلتنگم نشدن

حتی تلفن هم من می زنم.

درد و دل را سالهاست بوسیدم گذاشتم کنار ولی بر حسب وظیفه ی دختری هر روز به مادرم زنگ می زنم( اونا ز ...

من مجردی ی شهر دیگه زندگی میکنم .اکثرا تنهام هیچوقت بمن زنگ نمیزنن .بعد ی مددت داداشم پیشم بود زنگ میزد شام چی پختی ناهار چی پختی ولی یکبار نگفتن تو تنهایی چی خوردی یا کی از کار میای یا اصلا پول داری .اگه زنگ بزنم مثل امشب هرچندوقت یکبار میگه زنگ زدی امار گرفتی .اونم من هی چوقت چیری نمیپرسم .روزی یکبار در حد پنج دقیقه بگم چیکار کردم وچیشد .از بقیه واقع سوال نمیپرسم 

فقط خدا 

همه مون تنهاییم غیر خدا هم هیچ شخصی برای آدم باقی نمی مونه 

یک وقتی شنیدم خدا غیرت داره غیوره 

دوست نداره ما آدمها را جایگزین خودش کنیم 

تا بخواهیم به آدم ها رو بیاریم 

وبه نظر استقلالی بهشون نگاه کنیم یعنی جدای از خدا به آدمها نگاه کنیم 

این جدایی پیش میاد 

لااله الا الله

تنها تویی تنها تویی در گوشه تنهاییم 

تنها تو میخوانی مرا با این همه رسواییم 

فقط خدا 

حرم أئمه 

مجلس روضه اهل بیت علیهم السلام

به نظر حقیر غیر اینها هیچ مطلبی نمیتونه انسان را آرام کنه قرآن خواندن هم خوبه 

به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خیلی توسل بفرمایید الان هم ایام فاطمیه وایام حضرت زهرا سلام الله علیها هست 

ایشون را صدا کنید 

بقیه محبت ها واقعی نیست 

آدمها همه دنبال منافع هستند 

ولی اینها محبت واقعی به ما دارند کافیه صداشون کنیم 

یاالله

یا ابا صالح المهدی ادرکنی

یا مولاتی یا فاطمه الزهرا ء سلام الله علیها أغیثینی 😭🤲🕊️💚🤝💌🕯️🕋✅

الهی وربی من لی غیرک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
من مجردی ی شهر دیگه زندگی میکنم .اکثرا تنهام هیچوقت بمن زنگ نمیزنن .بعد ی مددت داداشم پیشم بود زنگ م ...

مثل تاپیک شما چند روز پیش زدم کسی نیومد تاپیکم

تاپیک را حذف کردم

حرف های شما حرف دل من بود.

ولی من الآن بی خیال شدم.

اوایل ساعت ها گریه می کردم.

غمم هر روز عمیق تر می شد‌.

الآن روی خودم کار کردم.

آدم قوی ای شدم.

سعی می کنم من به عنوان فرزند کوتاهی نکنم در حقشون

مثل تاپیک شما چند روز پیش زدم کسی نیومد تاپیکم تاپیک را حذف کردم حرف های شما حرف دل من بود. ولی م ...

نمیخوام خیلی وقتت بگیرم .من از بچگی بی محبتی دیدم ولی ازوقتی خودم شناختم کار کردم و‌راهما جدا کردم ولی امشب بعداز هفت وهشت سال از مامانم انتظار نداشتم .من اولین جایی که رفتم سر حقوق بحثم شد دعوا کردم و اومدم بیرون .الان گفت اره اونجا اخلاق نداشتی و تمام عیب های من را گفت .دلگیرم نمیدونم چیکار کنم ولی بقول شما و بچه ها ادم باید در دهنش ببنده.درد ودل این روزا معنایی نداره .فقط ازدواج کردم 

من نمیتونم به کسی اعتماد کنم .سخته واسم

خوب به کسایی اعتماد کن ک نمیبینشون

ترست واسه لورفته

ولی وقتی نتونه خونوادت و بقیه رو ببینه

دلیلی  نداره که بترسی

ولی اعتماد زیادی هم خوب نیس سعی کن تد وسط باشی

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
نمیخوام خیلی وقتت بگیرم .من از بچگی بی محبتی دیدم ولی ازوقتی خودم شناختم کار کردم و‌راهما جدا کردم و ...

عزیزم قبلا ازدواج کردی جدا شدی؟؟ مامان منم همینجور بود میگفت آره تو اخلاق نداری فقط بخاطر اینکه من زیر بار حرف زور نمیرفتم میگفتن اخلاق نداری میخواستن خنگ و تو سری خور باشم که خب واقعا من نمیتونستم اونجوری باشم