2777
2789
عنوان

اگه تو دنیا هیچکس حمایتتون نکنه چیکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 56 پست
من فقط روی مامانم میتونستم حساب کنم .اینقد روی هیچکس حساب نکردم همه میگن مارموزی یا مغروری یا توداری

سخته خیلی هم سخته

ولی تنها راهش اهمیت ندادن‌

به حرف های 

بقیست

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم از دار دنیا فقط یک خواهر دارم که گوش میده ولی خوب همیشه بهم حق نمیده ولی من به همین هم قانعم ...

🤣🤣🤣باور کن این دوست واقعیته

کسی که بگه همچیت خوبه همش حق بده بهت ولی در حقیقت خوب نیست و حق باهات نیست به دوستیش شک کن

درد و دل که بماند

یک بار با پدرم صحبت می کردم

البته من خانواده ام شمال هستند

سفر دو روزه  از تهران رفته بودم

در حین صحبت با پدرم گفتم هیچ آدمی بی ایراد نیست

هر آدمی ممکنه عیب هایی داشته باشه

یکهو بابام گفت مثلا عیب های تو را بگم

بعد بهم گفت 

هنوز هر وقت یادم میاد باور نمی کنم

علتش هم این بود که مشکلی توی زندگی ام داشتم فهمیده بود

متاسفانه

منم مثل خودتم یه وقتایی میام نی نی سایت دلم پره بقیشم اهنگ گوش میدم و خیالپردازی میکنم مثل مسکنه ا ...

ببین من نمیگم حقوقم خوبه یا موفقم چون تنهام و تنها کار می کنم الان هفت الی هشت سالع یک هزاریم نکرفتم .از لخاظ پولی کمک نمیخوام ولی از لخاظ احساسی خیلی تنهام .یا حداقل اینجور بهم نگن .امشب خیلی داغون شدم .بعداز هفت الی هشت سال واقعا صبوری انتظار نداشتم .اونم همیشه مامانم منا مقصر میدونه 

ناراحت نمیشی .با کی مشورت میکنی .یعنی واقعا نیاز به هم صحبت نداری

چندبار به دوستام گفتم پشیمون شدم حالا خودم شدم مشاور که. دیگه بدردم نمیخوره 😂به مادرم خدا بیامرزم میگفت بقول تو طعنه میزد وقتی مادر درک نکن از بقیه چه انتظارناراحتم. میشم قبلا انقدر خودخوری کردم پنیک شدم ولی دیر فهمیدم هیچ چیز ارزش نداره هفت سال نماز میخونم قدرتم. زیاد شده البته سنم هم بی تاثیر نیست

با دفترچه یادداشت گوشیم مینویسم و بعد خودم جواب خودمو میدم 

ولی من انقد رفیق دارم ک خیلی وقتا بارفیقام حرف میزنم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
الان خیلی ناراحتم .من سرکار که با کسی صحبت نمیکنم و دلخوریام پیش خودم جمع می کنم و خونه ام خب کسی ند ...

بیا همینجا درد و دل کن هرچند اینجا هم یه بیشعور پیدا میشه پاچه تو بگیره اما باز خب بهتر از واقعیته

با خدا حرف بزن خیلی خوبه هم سبک میشی هم بعدا پشیمون نمیشی

واقعا قبل از تایپیک همین نظر داشتم .ببین قبلا اینکارا کردم .بعد میگفتن همش دست به دعایی .کلا حریم شخصی ندارم

به قول چاوشی:

کسی نمی شنود ما را اگر که روی سخن داری

ودرد حرف زدن داری اگر دهان خودت هستی

اگر زبان خودت هستی به گوشهای خودت رو کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀