2777
2789
عنوان

رابطه ام با مادر همسرم

306 بازدید | 19 پست

راستش شش هفت سال اول فکر میکردم بهترین مادرشوهر و جاریای دنیارو دارم

به مرور مسائلی پیش اومد که یکم روابط شکرآب شد

البته در ظاهر همه چیز اوکی هست و احتراما سرجاشه

اما من تا وقتی از مادر همسرم دورم مشکلی نیست اما وقتی یکی دو روز ایشون منزل ما باشن یا بالعکس، روی رفتارشون حساس میشم، خانم دلسوزی هستن و همه کار برامون میکنن، اما مثلا اهل غیبتن، ممکنه به رفتارت بدبین باشن، این بدبینی ها تو موارد خیلی کوچیکه، اما به شدت رو اعصاب منه، بعد از اینکه جدا میشیم خودخوری می کنم و اعصاب همسرمم به هم می ریزم، البته همسرم به من حق میده، ولی من این همه حساسیت رو دوست ندارم، بارها از قبل تصمیم گرفتم حساسیتم رو کم کنم، اما در عمل نمی تونم. 

واقعا مستاصل شدم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

درک میکنم

من با جاری ام اینطوری بودم و حواسم نباشه هنوزم توی این دام می افتم

باید نتیجه رو تصور کنی

و انتخاب کنی که برات مهم نباشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم من با جاری ام اینطوری بودم و حواسم نباشه هنوزم توی این دام می افتم باید نتیجه رو تصور کن ...

چطور تصور کنم

من برام مهمه طرفم نسبت بهم مهربون و خوشبین باشه

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
زیاد ب همسرت حرف نگو و اصلا غر نباید مهم باشن برات

میدونم نباید بگم

ولی طاقت نمیارم

اینم ضعف منه

اقتضای سن 

ما خودمون یه خصلتهایی تو بچگی نوجوانی و جوانی داشتیم که به سلیقه دیگران نیست و گاهی واقعا زجر اوره 

بهتره شما هنم به این دید نگاه کنی که اقتضای سنشه اما در عمل بیشتر خودتو بزنی به نشنید

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اقتضای سن  ما خودمون یه خصلتهایی تو بچگی نوجوانی و جوانی داشتیم که به سلیقه دیگران نیست و گاهی ...

درست میگین

اگه ادم بتونه این طرز فکرو عملی کنه عالیه

رو کاغذ بنویس اونقد بنویس اون و بردار بنداز اشغال ولی پیش شوهرت اصلا غر نزن😘

خداروشکر می کنم که دوریم و این مساله هر روزمون نیست

چطور تصور کنم من برام مهمه طرفم نسبت بهم مهربون و خوشبین باشه

برای منم

ولی یادت نره ما توی جایی که اختیار عمل داریم میتونیم عمل کنیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چطور تصور کنم من برام مهمه طرفم نسبت بهم مهربون و خوشبین باشه

قرار نیست همیشه همه مطابق با میل ما رفتار کنن یا اون تصوری که داریم رو عملی کنن

مگه شما مطمئن هستی که تمام رفتار و کردارتون مطابق با میل ایشون یا بقیه هست؟!! قطعا خیلی از مسائل هم در ارتباط شما ( کلا همه آدم ها) با اطرافیان براشون مهم هست که خب نمی تونید صد در صد براشون عملی کنید

باید مادرشوهر منو بدن به تو پس که قدر بدونی😃🫠مواظب باش آتو نبینه یا کاری نکنی بره غیبت کنه جلوشم ب ...

مثال می زنم

من تو خانواده همسرم غریبه ام

تو یه مراسمی بودیم

دور یه میز نشستیم

مادر همسرم پیش جاریم و مادرش نشست، از اول تا اخر با اونا هم صحبت شد منم تنها، حدود سه ساعت، این اذیت کننده است دیگه

یا هر حرفی بزنم یه تیکه ای با احترام میگه که بگه حرفت درست نیست، این تیکه ها خیلی ظریفه ولی ناشی از اینه که قبولم نداره

به این فکر کن هیچکی کامل نیست هر کی یه ایرادهای رفتاری داره حتی خودت 

من از دست خودم شاکی هستم که این مساله این همه برام مهمه و نمیتونم کنار بیام