2777
2789
عنوان

رابطه ام با مادر همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 19 پست
قرار نیست همیشه همه مطابق با میل ما رفتار کنن یا اون تصوری که داریم رو عملی کنن مگه شما مطمئن هستی ...

کاملا درست میگین

من مشکلم با خودمه

که اصلا نباید این همه برام مهم باشه 

اصلا با بدبینی ایشون نمیتونم کنار بیام، اینکه هر حرفی بزنم یه برداشت دیگه ای بکنه

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

دقیقا مثل منی، من تنها راهش رو این دیدم که خانواده همسرم رو غریبه بدونم، حتی توی صحبت کردن در موردشون هم از لفظ آقا و خانم ... استفاده می کنم. اگر خدا بخواد وسواس فکریم خیلی کم شده و دیگه خودخوری و اعصاب خوردی هم ندارم. 

سعی کن محکم باشی، اصلا به رفتار بقیه اهمیت نده. لازم نیست ما مسئول بی شعوری بقیه باشیم.

کم تر هم باهاشون صحبت کن و کوتاه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل منی، من تنها راهش رو این دیدم که خانواده همسرم رو غریبه بدونم، حتی توی صحبت کردن در موردشو ...

ای کاش میشد از ادمای سمی دوری کرد

اما گاهی اوقات نمیشه چون اونا نزدیک ترین ادمای زندگیت هستن

من نمیگم ایشون بدذاتن چون نیستن، ولی حالا شرایط زندگی یا بچگیشون باعث این رفتار شده، قطعا منم ایراداتی دارم

فقط مشکلم اینه بتونم کنار بیام که تا الان موفق نشدم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
ای کاش میشد از ادمای سمی دوری کرد اما گاهی اوقات نمیشه چون اونا نزدیک ترین ادمای زندگیت هستن من نم ...

آره دیگه متاسفانه نمیشه ولی تنها راهش همینه که گفتم‌. نادید بگیرشون در همه چیز. 

به خودت تلقین کن، سعی کن خودت رو مشغول کنی که بهشون فکر نکنی. 

کاملا درکت می کنم چون دقیقا مشکل من رو داری.