2777
2789
عنوان

بعضی مادرا عجیب بچه هاشونو خراب می کنن.

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر خواهرت با اون مرد ۵۰ ساله چیکار کرد ولش کرد  عکس العملش،نسبت به خواهرت چه جوری بود

جیغو دادو و اینا و شوهر خواهرم اون اقا رو با چاقو زده بود و فرار کرد الان نیستش

أسی پدرت چیزی نمیگه؟ 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
پدرم از وقتی فهمیده رفته بیرون هنوز نیومده

چقدر سخت😕چقدر پدرا مظلومن 

خدا خودش کمک کنه من بیشتر برای شما ناراحت شدم که چند وقت دیگه نامزدیته و اینجوری بخاطر یه ادم بی عقل سیستم خونه بهم خورده

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
چقدر سخت😕چقدر پدرا مظلومن  خدا خودش کمک کنه من بیشتر برای شما ناراحت شدم که چند وقت دیگه نامز ...

الهی من قربون دل بزرگت بشم که اینقدر مهربونه الهی به هرچی می خوای برسی

اره داداشم می فرستم دنبال بابام الهی قربونش برم با اینکه گاهی خیلی تند میشه ولی به حرمت دستای زحمت کشش این حجم از بدبختی حقش نبود

الهی من قربون دل بزرگت بشم که اینقدر مهربونه الهی به هرچی می خوای برسی اره داداشم می فرستم دن ...

خدا نکنه عزیزم الهی که عاقبت بخیر شی و زندگی خوب شما دل پدرت رو شاد کنه

حتما بفرست گناه داره باباها نمیتونن برای اروم شدنشون گریه کنن و همع چیزو میریزن تو دلشون و تنهایی غصه میخورن مراقبش باشید 

انشاءالله زندگیتون ارامش داشته باشه گلم